Cum amenajam dressingul bebelusului?

Cum amenajam dressingul bebelusului?

Lucrusoarele unui bebelus pot ocupa mult spatiu. Are jucarii, diferite accesorii si, mai ales, haine. Orice mama isi doreste sa mentina curatenia in camera bebelusului, sa aranjeze in mod eficient cadourile primite de bebelus. Exista trucuri care le ajuta pe bebelusi sa arajeze eficient lucrurile bebelusului.

Privilegiaza hainele pe care bebelusul le poarta momentan

Acest truc iti permite sa aranjezi mai eficient tinutele de zi de zi ale bebelusului. De obicei, de la cunostinte si rude bebelusul primeste body-uri. Pastreaza la indemana aceste body-uri, salopetele de somn si imbracamintea de sezon si marimea potrivita bebelusului. Hainele prea mari si cele care nu sunt adecvate sezonului pot fi aranjate intr-o valiza sau intr-un dulap care nu se afla in camera bebelusului.

Sorteaza hainele in functie de varsta bebelusului

Daca vrei sa pastrezi toate hainele bebelusului in camera sa, o optiune potrivita este aceea de a le sorta in functie de varsta. Le poti agata pe umeras, in functie de marimi si sa folosesti separatoare intre umerase.

Aranjeaza hainele bebelusului pe categorii

Tipurile de haine pentru bebelusi sunt nenumarate. Poti sa le aranjezi pe categorii pentru a-ti fi mai usor atunci cand le cauti sau atunci cand le aranjezi inapoi in dulap. Astfel, sorteaza sosetele, baveticile, body-urile, salopetele, gecile, pantalonii si bluzeele. Hainele din aceeasi categorie se pot pune intr-un sertar si marcate cu separatoare.

Optimeaza spatiul din dressing

Daca dispui de spatiu redus in dressingul bebelusului atunci acesta din urma trebuie sa fie aranjat in mod optim. Spre exemplu, poti folosi spatiul de sub partea cu cuier in avantajul tau. Aseaza acolo cutii de depozitare sau cosulete pentru sosete sau pentru bavetici. Poti depozita in acele cutii prea mici sau prea mari pe care bebelusul nu le mai poarta sau pe care le va purta atunci cand va mai creste.

Sursa: https://www.seodigg.fr/2021/11/23/amenager-dressing-nouveau-ne/

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns