Iahturile rezidentiale – O a doua casa pe o nava de croaziera

Iahturile rezidentiale – O a doua casa pe o nava de croaziera

Navele de croaziera sunt cunoscute de multi ani ca fiind unul dintre cele mai bune locuri in care poti face achizitii mari. Toate achizitiile efectuate pe navele de croaziera sunt lipsite de taxe si impozite, fiind unul dintre cele mai bune moduri de a economisi bani. Pasagerii navelor de croaziera pot achizitiona bijuterii extrem de scumpe, si mai ales opere de arta incredibile aduse la bord de galerii de arta de renume. Multi au venit pe aceste nave aproape exclusiv pentru cumparaturi.

Acum, datorita navei „The world”, calatorii pot achizitiona o a doua casa. Dar, nu orice fel de casa. Este vorba de un apartament care pluteste si permite proprietarului sa calatoreasca in lume, fara a parasi luxul de acasa. Este un apartament pe o nava de croaziera.

The world: Un iaht rezidential

Aceasta nava de croaziera se mai numeste si „iaht rezidential”, una dintre cele mai renumite case de pe ocean din lume. Este, de asemenea, cea mai veche, a aparut pe mare in 2002, fiind singura nava de croaziera activa de acest gen. Iahtul ofera 165 apartamente, cea mai mare suita penthouse are sase dormitoare, cel mai mic fiind un apartament studio, care este un pic mai mare decat o camera de hotel. Preturile pentru unitatile cele mai scumpe ajung la 13 milioane $.

Concurenta pe mare

In curand The world nu va mai fi singurul iaht rezidential de acest gen, pentru ca exista foarte multi cumparatori care vor o casa permanenta pe mare. Pana in 2017, vor exista mai multe nave de croaziera, printre care The Utopia si The Marquette, care va oferi fiecare 200 de unitati pentru cumparare, de la 300.000 $ la 1,2 milioane $.

The world si surorile sale vor avea in curand si mai multa concurenta, deoarece Crystal Cruises incearca sa intre pe piata. Crystal lucreaza la construirea a trei nave de croaziera noi, care vor oferi fiecare 48 de resedinte private, iar cea mai mare dintre ele va rivaliza chiar si cu cele mai renumite hoteluri de cinci stele.

Sursa foto: https://www.cruisemapper.com/ships/ms-The-World-1119

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns