Seriale care ne motiveaza sa facem sport

Seriale care ne motiveaza sa facem sport

Baschet, fotbal sau cheerleading: unul din sporturile enumerate te face sa visezi? Daca nu, atunci poate citind despre serialele de mai jos vei reusi sa iti gasesti motivatia. Documentare sau fictiuni inspirate din povesti adevarate, atletii din aceste seriale ne inspira. Iata care sunt serialele care ne motiveaza sa facem miscare si sa lasam scuzele.

The Last Chance U

The Last Chance U este un documentar american. Creatorul, Greg Whiteley abordeaz aici universul baschetului. Dupa un prim sezon alcatuit din 8 episoade mai mult decat interesant, sezonul 2 va fi difuzat anul acesta de Netflix, acest lucru a fost confirmat pe platforma Twitter.
Antrenorul de baschet Mosley ofera o ultima sansa tinerilor atleti pe care ii considera promitatori si al caror talent nu cere decat sa explodeze pe teren. The Last Chance U este o veritabila imersiune in lumea baschetului universitar american.

Cheer

Un alt serial care ne motiveaza sa facem sport, Cheer. In egala masura creat de talentatul Greg Whiteley, acest serial documentar are in prim plan viata de zi cu zi a majoretelor de la Navarro College, Corsicana, Texas. Tehnici, acrobatii de nivel inalt, vei urmari antrenamentul intens efectuat de majorete in acest serial, meciurile si competitiile echipei. Descopera pasiunile, dificultatile de care au parte sportivii adevarati. Sezonul 2 al serialului Cheer este disponibil pe Netflix incepand cu ianuarie 2022.

The English Game

Inspirat dintr-o poveste adevarata, The English Game este un serial pe care toti pasionatii de fotbal il vor indragi, fara indoiala. Asistati la nasterea fotbalului contemporan si la primele meciuri de fotbal jucate pe terenurile din Anglia in anul 1870. Serialul The English Game este disponibil pe Netflix. Care este echipa pe care o vei sustine? Muncitorii de la uzina Darwen sau membrii clubului orasului? Fotbalul va reuni pe teren muncitori si aristocrati, spre neplacerea acestora din urma.

Sursa: https://www.mediacritik.com/series-motivent-faire-sport/

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.