De ce sa calatoresti de unul singur macar o data in viata

De ce sa calatoresti de unul singur macar o data in viata

A venit timpul sa nu iti mai fie teama de ideea de a calatori de unul singur si, vei vedea ca, odata ce ai facut acest lucru, vei dori sa repeti experienta.

Ideea de a calatori de unul singur poate parea pentru unii trista, patetica chiar: lumea ne-a facut sa credem ca totul este mai bun atunci cand il impartim cu altul si ca persoanele singure nu sunt fericite. Calatoriile de unul singur se pot dovedi a fi o experienta bogata si acest lucru nu inseamna ca nu ai prieteni.

De ce sa calatoresti singur? Cateva motive

Poti fi “egoist”. Atunci cand calatoresti singur tu esti cel care decide ce face cu timpul tau. Cand mananci, cand faci anumite activitati, ce vizitezi si cand vizitezi anumite obiective. Cu alte cuvinte, decizi daca petreci ore in sir in muzeul tau favorit sau daca stai mai mult intr-un restaurant fara ca cineva sa te preseze ca cineva vrea sa faca ceva diferit fata de tine.

Poti intalni persoane interesante. Numeroase sunt persoanele care calatoresc singure si acest lucru ii determina sa se deschida mai mult spre altii, sa caute persoane care trec printr-o experienta similara si sa gaseasca persoane diferite cu care sa se imprieteneasca.

Explorezi in ritmul tau. Nimeni nu te va presa sa mergi intr-un loc sau in altul, poti sa te plimbi la viteza dorita, sa mergi unde iti doresti si cand doresti, sa decizi cat timp petreci in fiecare loc vizitat. Atunci cand calatoresti in grup trebuie sa faci mereu compromisuri.

Cheltui mai putin. Platesti un singur bilet de avion, cazare pentru o singura persoana, un singur meniu la restaurant. In general, iesi mult mai ieftin decat daca ai calatori in doi. In plus, tu decizi pe ce cheltui banii, este mai usor sa creezi un buget si sa il respecti pe tot parcursul calatoriei.

Sursa: https://www.gqmagazine.fr/lifestyle/article/6-raisons-pour-lesquelles-vous-devriez-voyager-seul-au-moins-une-fois-dans-votre-vie

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *