Dieta Rina 90

Dieta Rina 90

Una dintre cele mai usoare diete pe care le puteți alege este Rina Dieta sau dieta de 90 de zile, așa cum se mai numeste. Nu numai ca in timpul dietei Rina ai putine restrictii , dar poti manca toate tipurile de alimente. In timpul dietei de 90 de zile poti manca proteine ​​, carbohidrati si chiar si dulciuri.

Beneficiile dietei Rina 90

Este creata de un sportiv american si se bazeaza pe combinarea alimentelor pentru pierderea in greutate, pana la 20 de kilograme si pentru schimbarea metabolismului. Pe parcursul anilor, a cunoscut un important succes datorita faptului ca este foarte flexibila, sanatosa si a avut rezultate bune pe cei care au incercat-o.

Dieta Rina se bazeaza pe un regim alimentar disociat, ceea ce inseamna ca intr- o zi poti manca doar un singur tip de alimente. Pentru ca intr- o zi vei consuma doar un singur tip de alimente, de exemplu, numai proteine, digestia va fi mai ușora si acest lucru va ajuta la procesul de pierdere in greutate .

In timpul dietei, trebuie sa consumi in fiecare zi pentru micul dejun numai fructe, indiferent ce ceea ce mananci in ziua respectiva.

De asemenea , o zi importanta este ziua 29 cand trebuie sa consumati numai apa. Nu va faceți griji, aceasta zi va veni dupa ziua de vitamine, astfel incat nu veti avea probleme mentinandu-va.

Tipuri de alimente ce trebuie consummate

  1. Proteine: carne de pui, peste, vita, porc, branza, lapte, oua, etc
  2. Amidon – vegetale: soia, orez, linte, fasole uscata, fulgi de soia, naut, cartofi, etc.
  3. Carbohidrati: faina alba, faina de grau integral, faina de hrisc, faina de porumb, spaghete, lasagna, cuscus, produse de patiserie, paste, fidea, graham, paste cu spanac, tortilla, etc
  4. Vitamine: numai fructe si legume

Cand ajungi la cea de-a patra zi, procesul se reia.

Nu uita!

Pentru ca dieta sa fie de succes sa respecti ordinea zilelor, bea multa apa sau ceai fara adaos de zahar si respecta numarul de mese (mic dejun, pranz si cina si niste gustari intre).

O veste buna pentru cei care iubesc dulciurile. In timpul zilei de carbohidrati puteți manca unele produse de patiserie, prajituri si chiar inghetata. De asemenea, in aceasta zi este foarte important sa consumati ciocolată neagra este foarte buna pentru inima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *