Planic planuieste sa plece gratis de la FCSB!

Planic planuieste sa plece gratis de la FCSB!

Gigi Becali ne spune ca este dispus sa prelungeasca contractul lui Planic, daca nu are alte pretentii financiare, declaratie care l-a deranjat pe acesta si tocmai din acest motiv vrea sa plece gratis.

“Nici nu exista vreo oferta de prelungire in momentul asta. Am citit si eu declaratia lui Gigi, dar e singurul semn ca si-ar dori sa negociem un nou contract, vreo propunere clara nu ne-a facut nimeni! Am vazut ca Becali a spus si ca exclude sa-i achite lui Planic vreo suma ca bonus la semnatura, ‘Daca cere bani, sanatate!’. Atunci, spun si eu la fel, ‘Sanatate si cum o vrea Dumnezeu”

Declaratia impresarului lui Planic, Zvonko Milojkovic a continuat:

“Am citit in presa din Romania interpretatea ca Planic se plange ca nu i-a fost oferita prelungirea contractului. Am inceput sa rad cand am citit. Cum sa se planga? Planic va putea semna cu oricine peste doua luni, iar la vara se poate transfera gratis oriunde! E un statut rau asta? De ce s-ar plange?

Becali spune ca nu accepta ca Planic sa ceara un bonus la semnarea prelungirii, dar daca pleaca liber, nu va trebui sa aduca alt fundas pentru care va fi nevoit sa plateasca? Sau poate are FCSB vreo solutie secreta, un fundas la fel de bun ca Planic, liber de contrat”

Gigi Becali pe de alta parte a declarat pentru Pro X, marti, urmatoarele:

“Merg la echipa si am asa… Planic, prelungire. Vlad, Soiledis, Pantiru si inca un jucator cu salariu mic le maresc contractele. Planic, daca vrea. Daca vine cu pretentii, cu suma la semnatura, du-te, tata! Pantiru are 6.000 de euro, ii fac 10.000 de euro. Nu e dreptate, ca el trage echipa dupa el mai tare decat Popa”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *