Florin Andone declara dupa infrangerea cu Real: “Meritam un egal”

Florin Andone declara dupa infrangerea cu Real: “Meritam un egal”

In meciul dintre Galatasaray si Real Madrin, in care scorul a fost de 0-1, gol inscris de Toni Kroos in minutul 18, Florin Andone considera ca se putea face mai mult si ca meritau macar un egal.

“Stiam ca vom juca impotriva unei echipe foarte puternice, impotriva unui club foarte mare, si stiam ca va fi un meci foarte greu. Am incercat sa dam totul, am incercat sa incepem in forta. Am avut doua, trei ocazii la inceput, putea fi un meci diferit daca marcam. 

Acesta e Real Madrid, are jucatori mari, cu mare calitate si, cand au oportunitatea, marcheaza. Aceasta e diferenta. Meritam altceva. In opinia mea, meritam cel putin o remiza. Acesta e fotbalul. Am jucat de atatea ori impotriva Realului si de fiecare data a fost acelasi rezultat, am pierdut. Nu am marcat in Champions League, dar am avut ocazii. Am avut in cariera perioade mari in care nu am marcat sapte, opt meciuri la rand si, chiar daca joci la un club mare ca Galatasaray, poti sa ai astfel de probleme”

Clasamentul arata astfel: PSG conduce grupa cu 9 puncte urmata indeaproape de Real Madrid cu 4 puncte, Brugge pe locul 3 cu 2 puncte si Galatasaray pe ultimul loc cu 1 punct.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *