Phil Collins: de ce este cantaretul in scaun cu rotile?

Phil Collins: de ce este cantaretul in scaun cu rotile?

Pe data de 27 octombrie, Phil Collins a fost fotografiat slabit la iesirea dintr-un studio de inregistrari din Londra. Insa de ce se afla cantaretul intr-un scaun cu rotile?

Marti, 27 octombrie, Phil Collins a fost observat extrem de slabit la iesirea dintr-un studio de inregistrari din Londra. In ziua respectiva, cantaretul s-a intalnit cu unul din fostii sai colegi din trupa Genesis Mike Rutherford. The Daily Mail a postat o serie de fotografii cu vedeta pe cale sa iasa din masina, ajutandu-se de un baston pentru a se aseza in scaunul cu rotile, inainte de a fi escortat de mai multe persoane in interiorul studioului de inregistrari. Insa de ce se afla cantaretul in aceasta situatie?

Dupa cum explica si Mirror, starea de sanatate a cantaretului Phil Collins a inceput sa se deterioreze in momentul in care a fost ranit la o vertebra, cand se afla pe scena, din cauza unei pozitii nepotrivite in timpul unui turneu din 2007. Aceasta ranire i-a afectat mainile dar si capacitatea de a canta la un instrument. In urma acestei lovituri, cantaretul a suferit mai multe interventii chirurgicale. De atunci, cantaretul a avut probleme grave cu spatele.

In septembrie 2019, Phil Collins a fost din nou victima unei lovituri, de data aceasta a cazut. In timp ce se afla la un concert in Charlotte, Carolina de Nord, cantaretul si-a pierdut echilibrul si a cazut in spatele scaunului cu rotile. O cazatura teribila care i-a cauzat o multime de alte probleme de sanatate. Insa, in ciuda acestui lucru, trupa Genesis si-a anuntat reintoarcerea in cadrul unui turneu. Prevazut pentru sfarsitul anului 2020, concertul a fost amanat din cauza pandemiei cu coronavirus pana in primavara anului 2021. Concertele ar trebui sa debuteze pe data de 1 aprilie la Glasgow si sa se incheie pe data de 30 aprilie in Londra.

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *