Kate Middleton la spital: Starea ei este considerata „grava”, potrivit presei britanice

Kate Middleton la spital: Starea ei este considerata „grava”, potrivit presei britanice

Printesa de Wales a fost internata marti, 16 ianuarie, la spitalul London Clinic din Marylebone. Potrivit Daily Mail, nu a fost vorba de cancer.

Vestea neasteptata a venit miercuri, 17 ianuarie: Kate Middleton a fost internata cu o zi inainte la London Clinic pentru o interventie chirurgicala „programata”. „Alteta Sa Regala, Printesa de Wales, a fost internata ieri pentru o interventie chirurgicala abdominala programata”, explica scrisoarea publicata de Palatul Kensington.

Nu au fost date indicatii cu privire la motivele spitalizarii sale, dar, potrivit mai multor institutii media britanice, Kate nu sufera de cancer. Pe de alta parte, starea ei „este suficient de grava pentru a o tine in spital pana la doua saptamani, iar recuperarea ei ar trebui sa dureze intre doua si trei luni”, observa BBC. „Din durata de timp in care se asteapta ca Kate Middleton sa ramana in spital si din tonul declaratiei emise de Palat reiese clar ca starea ei este grava”.

In aceasta miercuri, un comunicat al Palatului Kensington a dezvaluit ca sotia printului William a fost operata marti, 16 ianuarie, si ca operatia a fost „un succes”. Ea va trebui sa ramana in spital timp de 10 pana la 14 zile, inainte de a-si continua convalescenta la domiciliu. Nu se asteapta ca Kate sa faca nicio aparitie publica inainte de Paste. La randul sau, printul William isi suspenda indatoririle oficiale in timp ce sotia sa se afla in spital si in convalescenta.

Printul William, la capataiul sotiei Kate Middleton dupa o interventie chirurgicala

Chris Ship a mai relatat ca fiul regelui Carol al III-lea, care a fost de asemenea nevoit sa amane angajamentele publice din cauza problemelor de sanatate, are grija de mama celor trei copii ai sai. „Printul William isi anuleaza, de asemenea, o serie de angajamente publice in timp ce Kate se afla in spital, avand grija de printesa si de cei trei copii ai lor”, a declarat corespondentul regal, inainte de a anunta: „De asemenea, el isi va reduce indatoririle publice in timp ce se recupereaza”.

 

Sursa:  https://madame.lefigaro.fr/celebrites/actu-people/kate-middleton-ne-serait-pas-hospitalisee-pour-des-raisons-cancereuses-20240117

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns