Barbati celebri care au devenit tati dupa varsta de 60 de ani

Barbati celebri care au devenit tati dupa varsta de 60 de ani

Nu exista o varsta standard pentru a te bucura de statutul de tata.

Daca pentru femei este mai greu sa ramana insarcinate sau sa duca o sarcina la bun sfarsit dupa o anumita varsta, pentru barbati este mai usor sa procreeze pana la varsta pensionarii cel putin. Acesti tati celebri mai in varsta sfideaza tabuurile. Iata care sunt acestia.

Richard Gere

Chiar daca are deja un fiu cu actrita Carey Lowell, botezat Homer James Jigme, Richard Gere a devenit, la varsta de 69 de ani, tatal unui alt baiat pe nume Alexander. De data aceasta l-a facut cu noua sa sotie, Alejandra Silva. La 70 de ani, Richard Gere a mai facut un copil cu Alejandra.

Jeff Goldblum

Jeff Goldblum a devenit tata pentru prima data la varsta de 62 de ani, pe data de 4 iulie. Fiul sau, Charlie Ocean Goldblum are conform actorului un ritm de somn perfect deoarece ii permite sa mearga la culcare la ora 20.

Doi ani mai tarziu, fiul sau River Joe s-a nascut, cand actorul avea 42 de ani. Actorul nu se simte deloc deranjat de faptul ca a devenit tata la o varsta atat de inaintata.

Steve Martin

Actorul amuzant a devenit tata pentru prima data la 67 de ani atunci cand sotia sa, Anne Stringfield a dat nastere unei fete botezate Mary. La varsta de 71 de ani s-a declarat incantat ca a asteptat atata timp pentru a avea un copil.

Mick Jagger

Vedeta trupei Rolling Stones are acum 8 copii cu cinci copii. Insa, ce este mai impresionant este ca la doi ani dupa ce a devenit strabunic, Mick Jagger a redevenit tata atunci cand balerina Melanie Hamrick a dat nastere fiului sau, Deveraux Jagger. Fiica sa a devenit bunica la doar 42 de ani.

Tu ce alti barbati celebri cunosti care au devenit tatici dupa varsta de 60 de ani?

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns