Pentru Vladimir Putin, criza economica mondiala este greseala Occidentului

Pentru Vladimir Putin, criza economica mondiala este greseala Occidentului

Vladimir Putin a oferit propria sa varianta a lucrurilor, o versiune impotriva Occidentului, in cadrul discursului de la forumul economic din Sankt Petersburg. Presedintele rus a declarat ca Europa va pierde peste 400 de miliarde de euro anul viitor din cauza sanctiunilor impuse Rusiei dupa invadarea Ucrainei insa asta nu este totul.

Acesta a mai declarat ca Uniunea Europeana si-a peirdut in cele din urma suveraneitatea politica si elitele birocratice danseaza in ritmul altora, fac tot ce le spun superiorii, cauzand numeroase probleme propriei populatii si propriei economii, propriilor companii. Aceasta este declaratia facuta din tribuna de Vladimir Putin.

Presedintele a mai adaugat faptul ca interventia militara a Moscovei in Ucraina nu a cauzat tulburari economice mondiale. Principala cauza: politicile occidentale.

Rusia si actiunile noastre pentru a elibera Donbass nu au absolut nicio legatura. Cresterea actuala a preturilor, inflatia, problemele cu securitatea alimentelor, cu carburantul, cu benzina si cu sectorul energetic in general reprezinta rezultatul unor erori sistemice ale administratiei americane actuale si a birocratiei Uniunii Europene.

In ceea ce priveste o eventuala aderare a Ucrainei la Uniunea Europeana, presedintele Rusiei a tinut sa dea asigurari ca nu are nimic impotriva acestui lucru. Nu este vorba despre o alianta militara precum NATO.

Londra si SUA au ajuns sa se considere zei pe Pamant

SUA si-a declarat victoria in Razboiul Rece, la fel ca si Londra si, mai tarziu, au ajuns sa se considere zei pe Pamant, fara indatoriri, doar cu interese, a mai declarat liderul de la Kremlin. Acesta a acuzat liderii occidentali de faptul ca inca mai cred faptul ca restul lumii este propria lor curte si ca nu fac decat sa incerce sa izoleze sau sa anuleze de fapt statele gresite. Tarile occidentale trateaza aceste tari ca pe propriile colonii a declarat Putin a carui tara pe care o conduce a invadat Ucraina vecina pe data de 24 februarie, negandu-i in mod constant dreptul la existenta.

Sursa: https://fr.euronews.com/2022/06/17/pour-vladimir-poutine-la-crise-economique-mondiale-est-la-faute-de-loccident-et-sa-perte

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns