Trebuie sa ne asteptam la greve din partea Ryanair și Iberia in zilele urmatoare, avertizeaza ministerul de externe

Trebuie sa ne asteptam la greve din partea Ryanair și Iberia in zilele urmatoare, avertizeaza ministerul de externe

Se anunta ca in zilele urmatoare, persoanele care vor sa calatoreasca in Spania sau din Spania catre Romania, ar trebui sa ia in calcul faptul ca este posibil ca o greva ar putea avea loc la companiile aeriene Ryanair și Iberia.

Reprezentantii MAE declara:

„Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Spaniei, utilizând transportul aerian, că, pe fondul grevelor anunțate de companiile aeriane Ryanair și Iberia, orarul zborurilor ar putea fi afectat. Astfel, zborurile operate de compania aeriană Ryanair va fi modificat în următoarele zile din luna septembrie 2019 (respectiv zilele de vineri și duminică): 20, 22, 27 și 29 septembrie. De asemenea, dificultăți vor fi întâmpinate și în ceea ce privește zborurile operate de compania Iberia în perioada 21-24 septembrie 2019”.

Este indicat sa verificati site-urile oficiale ale companiilor unde aveti bilet, pentru a va informa in legatura cu zborul dvs.

„Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Secției Consulare a Ambasadei României în Regatul Spaniei: +34917344004, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanență al Secției Consulare a Ambasadei României la Madrid: +34649656032” potrivit MAE.

 

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns