Mesajul transmis de Keira Knightley catre Ducesa de Cambridge atunci cand aceasta a nascut

Mesajul transmis de Keira Knightley catre Ducesa de Cambridge atunci cand aceasta a nascut

Keira Knightley i-a trimis un mesaj Ducesei de Cambridge si a criticat-o pentru modul in care s-a prezentat dupa nasterea celui de-al treilea copil. Vezi mai multe stiri despre sarcini si copii pe urmatorul link https://iubesti.ro/sarcina .

Keira judeca modul in care societatea se asteapta ca mamele sa arate dupa nastere

„Stateam si ne uitam la TV. A iesit din spital la 7 ore dupa ce a nascut, cu fata aranjata si pe tocuri, fata pe care societatea vrea sa o vada.
Ascunde-te. Ascunde durerea pe care o simtim, ascunde cum corpul nostru se rupe in doua, sanii ne curg, iar hormonii urla. Arata frumos, arata stilat si nu iti arata lupta pe care o duci, Kate.
La 7 ore dupa ce te lupti pe viata si pe moarte, la 7 ore dupa ce corpul ti se deschide si o viata insangerata, ce tipa, iese din tine. Nu arata, nu spune. Stai acolo cu fetita ta la poze.” a mentionat Keira.

Keira a vorbit deschis despre cum a dat ea nastere unei fetite. „Mi s-a despicat vaginul. Ai iesit cu ochii dechisi, mainile sus in aer, tipand.
Te-au pus pe mine, acoperita cu sange, vernix, cu capul stramb de la canalul de nastere, pulsand, tragand aer, tipand.

Te-ai atasat imediat la san flamanda, imi amintesc durerea. Gura ta s-a strans in jurul sfarcului, tragand usor si scotand lapte. Imi amintesc rahatul, voma, sangele, cusaturile. Imi amintesc lupta mea, lupta ta si viata pulsand. Supravietuind. Sunt eu sexul slab?”

Dupa care actrita a continua sa povesteasca ce a urmat dupa nasterea fiicei sale. „Ma prezint la timp, cuvinte memorate, cu idei si cu o parere. Stau treaza cu tine toata noaptea daca ai nevoie de mine. Uneori plang de obosita ce sunt. Sunt treaza cu tine toata noaptea, apoi muncesc toata ziua. Colegii mei barbati isi permit sa intarzie, sa nu-si stie replicile. Pot veni beti sau pot sa nu vina deloc. Nu isi vad copiii, ei muncesc, trebuie sa se concentreze.

Femeile insa trebuie sa „fie frumoase, sa sada frumos”: fii draguta, fii intelegatoare, fii frumoasa, dar nu prea frumoasa, slaba, dar nu prea slaba, sexy, dar nu prea sexy. Trebuie sa aiba succes, dar nu prea mult succes. Trebuie sa poarte hainele astea, sa arate asa, sa cumpere lucrurile astea..”

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *