Emma Watson a implinit 31 de ani

Emma Watson a implinit 31 de ani

Putine sunt actritele care s-au bucurat de un astfel de succes inca de la o varsta frageda cum a facut-o Emma Watson. A fost selectata pentru a interpreta rolul lui Hermione Granger in celebra saga Harry Potter la doar 9 ani. Tanara Emma a jucat timp de 10 ani in acest film ceea ce a transformat-o intr-o veritabila vedeta in intreaga lume.

Insa Emma Watson nu este doar o actrita mare. Este si o femeie angajata care lupta pentru o lume mai echitabila si este un model de blandete, umilinta si sinceritate.

S-a nascut pe data de 15 aprilie 1990. Inca de cand a fost aleasa sa joace in Harry Potter era o fata extrem de ambitioasa care studia la una din cele mai prestigioase scoli din Regatul Unit. Parintii sai sunt ambii avocati si nu aveau nicio indoiala asupra faptului ca Emma Watson beneficiaza de toate mijloacele necesare pentru a deveni o actrita celebra.

Si Emma Watson era convinsa de faptul ca vrea sa devina actrita la o varsta la care alte fete viseaza la unicorni si dinozauri. Parintii sai au inscris-o la cursuri de teatru la sase ani.

A demonstrat rapid ca are un talent innsacut pentru comedie si a primit numeroase premii. La noua ani, profesorii sai de teatru au contactat un agent pentru a-si sugera sa participe la audiente pentru un rol in filmul Harry Potter.

In ciuda succesului de care s-a bucurat datorita rolului lui Hermione, Emma Watson a reusit sa ramana cu picioarele pe pamant. Si-a continuat studiile in timp ce filma pentru cunoscutul film. In 2009, in timp ce inca filma pentru Harry Potter, a fost acceptata la prestigioasa universitate Brown din SUA pentru a studia literatura engleza. Si-a obtinut licenta in 2014.

In 2011, a suprins pe toata lumea aparand cu o tunsoare noua. Astfel, incepe transformarea sa in femeie matura.

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *