Vedete care s-au infectat cu coronavirus

Vedete care s-au infectat cu coronavirus

Dupa un test care a iesit pozitiv, Ed Sheeran s-a vazut nevoit sa isi anuleze pentru o perioada concertele live.

Coronavirus continua sa faca ravagii in intreaga lume si suntem cu totii egali in fata bolii, chiar si celebritatile si membrii ai familiei regale au fost afectati de acest nou virus.

Hilary Duff

Pe data de 20 august, actrita a postat pe Instagram un mesaj in care a scris ca a fost infectata cu coronavirus, mai precis cu varianta Delta. Simptome: o durere groaznica de cap. Lipsa gustului si mirosului, presiune in sinusuri si stari de ameteala. A adaugat ca e bucuroasa pentru faptul ca s-a vaccinat deoarece a “scapat” destul de usor.

Drake

Pe un cont de Instagram al fanilor, unele persoane au subliniat ca forma distinctiva a inimii rase din parul lu Drake s-a estompat. Unele comentarii au sustinut faptul ca inima respectiva este stresata. Rapperul a tinut sa lase un comentariu explicand faptul ca a contractat si el Covid-19 si ca unul din efectele secundare la el a fost pierderea parului. Pierderea temporara a parului este un efect destul de comun deoarece studiile spun ca pierderea parului este cel mai adesea datorata stresului si bolile grave cum este coronavirus streseaza corpul.

Kim Kardashian

Kim Kardashian a declarat ca si ea a fost infectata cu coronavirus precum si intreaga sa familie. Saint, fiul sau, a fost primul din familie care a fost testat pozitiv. Din acest motiv, celebra emisiune a luat o pauza de filmari timp de doua saptamani.

Idris Elba

Vedeta din Luther a confirmat pe Twitter faptul ca a fost infectat cu coronavirus. Cateva zile mai tarziu, sotia sa, Sabrina Dhore Elva a contractat si ea boala.

Ellen DeGeneres

Ellen DeGeneres, cunoscuta prezentatoare, a anuntat in mod public pe data de 10 decembrie 2020 ca a fost testata pozitiv cu coronavirus.

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.