Marylin Manson, acuzat de violuri si agresiuni sexuale, politia deschide in mod oficial o ancheta

Marylin Manson, acuzat de violuri si agresiuni sexuale, politia deschide in mod oficial o ancheta

Politia a deschis recent o ancheta dupa acuzatiile de viol si agresiune sexuala de care Marylin Manson ar fi responsabil.

Cateva saptamani au trecut deja de la aparitia acestor acuzatii si Marylin Manson incepe deja sa simta consecintele. Tinand cont de declaratiile facute de Evan Rachel Wood si Esme Bianco, actrita din Game of Thrones, cantaretul a decis sa angajeze o echipa de agenti de securitate pentru a supraveghea si a proteja locuinta sa din Los Angeles, temandu-se de represalii. Din cauza ca aceasta poveste a luat o turnura neasteptata, autoritatile au decis sa deschida o ancheta pe numele de Brian Hugh Warner, numele adevarat al lui Marylin Manson. In timp ce FBI este la originea acestei anchete, biroul a cerut ajutorul si ajutorul politiei din Los Angeles, conform TMZ.

Tabloidele au dezvaluit faptul ca detectivii din cartierul din Los Angeles in care locuieste cantaretul isi doresc sa gaseasca una din presupusele victime ale lui Marylin Manson in maxim cateva zile, chiar daca identitatea acesteia din urma nu a fost dezvaluita. Sursele afirma faptul ca adjunctii serifului vor sa determine daca a fost sau nu comisa o crima, daca acest caz este sau nu de competenta lor sau daca este nevoie de o investigatie mai aprofundata, in functie de cat de grave sunt faptele comise.

Ati inteles deci, cunoscutul cantaret american trebuie acum sa se apare de acuzatiile de viol si agresiune sexuala si politia va decide mai apoi daca acesta este sau nu vinovat. In orice caz, dupa numeroasele zvonuri aparute, citate din vechile carti publicate de Marylin Manson au aparut din nou la iveala, citate carora unii le dau fiori reci pe sina spinarii. Tu ce parere ai? Este sau nu vinovat cantaretul de toate acuzatiile care i se aduc?

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns