Au chemat un preot? A fost vazut un preot in fata salonului unde se afla Mario Iorgulescu

Au chemat un preot? A fost vazut un preot in fata salonului unde se afla Mario Iorgulescu

Inca nu este clar daca preotul a fost chemat de catre rudele lui Mario sau de catre rudele unui alt pacient de pe acel etaj, dar un lucru este clar, a fost vazut un preot acolo, lucru care ne forteaza oarecum sa ne punem urmatoarea intrebare: atat de grava sa fie situatia? Sa nu mai poata medicii sa faca nimic?

Sa nu uitam ca Mario Iorgulescu a provocat un accident cu un bolid de 300.000 de euro, care a intrat pe contrasens omorand un om nevinovat. Se mai sustine ca Mario Iorgulescu era foarte baut, aproape in prag de coma alcoolica si s-au descoperit si droguri atunci cand s-au facut teste.

Medicii sunt sceptici privind situatia actuala a acestuia: “Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem următoarele precizări: contuzia pulmonară are o evoluţie lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori şi scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie.

Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus şi analgosedare; anastomozele digestive consecutive rezecţiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă”.

In cazul in care acesta va supravietuii, cel mai probabil va fi pus sub urmarire si dat in judecata pentru faptele sale.

Sursa foto: cancan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *