Diferentele dintre cum se dadea examenul auto in trecut si cum se da acum

Diferentele dintre cum se dadea examenul auto in trecut si cum se da acum

Masina si permisul auto au aparut de foarte mult timp in tara noastra. Ca sa pot conduce pe strazile din Romania oamenii au nevoie de un permis auto si trebuie sa cunosca regulile de circulatie. Nu poti iesi in trafic daca nu stii sa conduci si daca nu cunosti regulile. In momentul in care te inscrii in scoala de soferi trebuie sa dai dovada de flexibilitate si de toleranta. Nu ai cum sa intelegi atatea informatii la care pana acum nu ai avut acces.

   Este important examenul auto?

Da. Examenul auto este important deoarece prin sustinerea si promovarea acestuia demonstrezi ca ti-ai insusit toate informatiile de care ai nevoie pentru a putea conduce atat pe strazile din Romania cat si in orice alta tara.

Acest examen nu se promoveaza tocmai usor. Este o adevarata provocare, persoanele care se inscriu in scoala de soferi trebuie sa treaca printr-o serie de cursuri teoretice si sa citeasca codul rutier. Emotiile de care vei avea parte vor fi imense.

In trecut permisul auto se lua mult mai simplu de atat. Persoanele care doreau sa il obtina aveau obligatia de a completa o cerere. Bineinteles ca si transportul se realiza cu ajutorul birjarilor si ca traficul nu era atat de aglomerat.

Lucrurile s-au schimbat in anul 1903, atunci cand Prusia a introdus un test auto pentru toti cei care doreau sa aiba parte de permisul auto. In anul 1911 examenul auto era format doar dintr-o proba de viteza pe drumurile publice, practic persoana care voia permisul auto trebuie sa accelereze si sa franeze.

Forma permisului a avut parte de modificari de-a lungul timpului. In anul 1995 s-a trecut la cardul de plastic dupa care in ultimii 20 de ani au fost introduse din ce in ce mai multe cerinte pentru a putea promova examenul auto. De-a lungul timpului soferilor care doreau sa promoveze examenul auto li s-au cerut cunostinte de mecanica dar si cunostinte de prim ajutor.

La inceput examenul auto se sustinea pe hartie iar in prezent acesta se sustine pe calculator.

In zilele noastre, ca sa poti promova proba teoretica trebuie sa faci cat mai multe chestionare auto. Cei de la https://chestionareauto.ro/ recomanda sa faci chestionare auto timp de 45 de minute pe zi. Doar asa vei putea sa treci peste emotiile care pot aparea in ziua in care trebuie sa sustii examenul. In plus cu ajutorul chestionarelor nu vei face decat sa inveti intr-un mod mai interesant raspunsurile la toate intrebarile pe care le vei primi in ziua cea mare. Examenul auto este un subiect care trebuie sa fie tratat cu seriozitate mai ales daca vrei sa il promovezi din prima incercare. Atat proba teoretica cat si proba practica trebuie sa fie tratate cu seriozitate si sa inveti cat poti tu de mult. Chestionarele le poti face din intimitatea locuintei tale, la locul de munca sau la sala de forta.

Invata cu ajutorul chestionarelor auto si da dovada de atentie atunci cand iesi in trafic cu instructorul tau ca sa poti conduce mai atent.

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *