Cum arata lumea inainte de Internet?

Cum arata lumea inainte de Internet?

Pe data de 30 aprilie 1993 marele public descoperea World Wide Web.

World Wide Web este de mare utilitate insa, intr-o anumita epoca, fiintele umane reuseau sa supravietuiasca fara Internet si fara numeroasele avantaje oferite. Cum faceau sa se informeze si sa isi plateasca facturile?

La scoala. Profesorii predau scrierea cursiva. Multi nu stiau acest lucru insa, in urma cu cateva sute de ani multi nu stiau tine un stilou in mana.

Grupurile de Whatsapp sau Google Docs nu existau la acea vreme. Elevii isi intalneau profesorul in persoana, nu online pentru a discuta despre proiecte.

La biblioteca. Inainte de Google oamenii mergeau la biblioteca pentru a consulta carti si pentru a recupera informatii.

Cumpararea de albume. Persoanele mergeau in magazine pentru a cumpara ultimele albume lansate lansate pe caseta sau pe CD.

Pozele. Sa faci poze era o adevarata aventura. Pozele erau developate in magazine specializate pentru ca pozele sa fie vizibile si sa fie asezate in albume fizice.

Scrisorile. Chiar daca majoritatea caselor erau echipate cu o linie de telefon fix, in momentul democratizarii Internetului, numeroase erau situatiile care cereau scrierea de scrisori.

Televiziunea. Datorita YouTube si altor servicii de streaming este destul de greu sa ne imaginam o epoca in care oamenii asteptau cu nerabdare difuzarea programului lor preferat la televizor.

Ziarele. Zi de zi, oamenii primeau ziare, acestea reprezentau principalul mod de informare la acea epoca. Nu existau notificari…

Harti. Inainte de GPS ne foloseam de harti daca doream sa ajungem undeva.

Ora. Oamenii purtau la incheietura ceasuri si isi regalu ceasurile manual atunci cand se trecea la ora de iarna sau de vara.

Temele. Imagineaza-ti cum este sa scrii un referat cu 10 000 de cuvinte de mana!

Timp liber. Inainte de democratizarea Internetului, pentru a se distra, oamenii isi petreceau timpul cu prietenii, citeau, isi scriau scrisori, ascultau muzica sau mergeau la cinema.

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *