Ce flori oferim in functie de ocazie

Ce flori oferim in functie de ocazie

De Ziua Indragostitilor florile au fost onorate insa exista numeroase alte ocazii perfecte pentru a oferi un buchet de flori. Pentru o prietena, pentru o iubita, o sotie, o mama, o sora sau o soacra…exista flori pentru fiecare ocazie in parte.

Ziua Mamei

O ocazie in care toate mamele din lume ar trebuie sa fie rasfatate. O scuza excelenta de a oferi ceva special. Gerbera este o floare extrem de festiva. Dar nici cu garoafele roz nu ai cum sa dai gres de Ziua Mamei. Un buchet de trandafiri roz va provoca in egala masura recunostinta sincera.

Crinii galbeni spre exemplu provoaca bucuria si simbolizeaza afectiunea. Insa, ai posibilitatea de a asocia mai multe flori pentru a crea un buchet pe care orice mama il va aprecia.

Pentru a multumi cuiva

Esti in cautarea celei mai bune modalitati de a multumi unei doamne pentru un serviciu facut? Atunci garoafele galbene sunt cele mai potrivite. Garoafele albe functioneaza la fel de bine. Sunt niste flori care vor rezuma in mod perfect recunostinta ta.

De Ziua Indragostitilor

Trandafirii, indiferent de culoare, simbolizeaza iubirea. Iubita ta este o persoana eleganta si rafinata? Eleganta poate fi simbolizata cu ajutorul trandafirilor de culoare roz. Daca abia vati cunoscut, ii poti oferi un buchet de trandafiri de culoare mov.

Pentru prima intalnire

Florile oferite pentru prima intalnire trebuie sa impresioneze. Nu este momentul de a face declaratii de dragoste impetuoase. Sparge gheata cu ajutorul unui buchet de lalele colorate. Mai sofisticate, si orhideele sunt potrivite pentru o prima intalnire.

Pentru funeralii

Crinul galben reprezinta sufletul care paraseste corpul. Crizantemele sunt considerate flori ale doliului prin excelenta insa, spre exemplu, in Marea Britanie simbolizeaza longevitatea si renasterea. Florile de culoare alba precum lalelele reprezinta celebrarea vietii in ciuda doliului. Florile de culoare violet si albastra sunt asociate cu speranta si cu renasterea.

Sursa: https://www.starsinsider.com/fr/lifestyle/319639/a-chaque-fleur-son-occasion

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *