Ce activitati poti avea atunci cand vizitezi Los Angeles?

Ce activitati poti avea atunci cand vizitezi Los Angeles?

Los Angeles este un celebru mega-oras, datorita reputatiei sale ca fiind capitala filmului. Oamenii vin de multe ori la Los Angeles, cu o vaga idee despre ceea ce doresc sa vada, si vizita incepe practic cu Hollywood-ul si “strada aia cu stelele.” Aici este o lista cu unele dintre locurile si activitatile pe care nu trebuie sa le ratezi atunci cand vizitezi LA.

Venice Beach

Venice Beach, locul barbatilor musculosi, femeilor fierbinti, multitudinii de artisti de strada, skateri, ciudati – majoritatea beti sau drogati. Acesta este un aspect al LA pe care nu trebuie sa-l ratezi pentru nimic in lume, pentru ca e o experienta care te va marca toata viata.

Experienta Hollywood

Trebuie sa vezi Hollywood Walk of Fame, cu stelele din beton dedicate actorilor celebri; sa vezi urmele mainilor si picioarelor lor; celebrul semn Hollywood; turul Universal Studios sau Warner Bros studio; sa mergi la plaja Zuma din Malibu. Fa-ti ceva timp pentru a satisface acel tocilar de film din interiorul tau.

Muzeul Marathon

In ciuda reputatiei sale, LA are o multime de lucruri interesante de oferit in domeniul cultural. Unele dintre muzeele sale mari includ Muzeul de Arhitectura si Design, Academia de Arte Picture Motion si Galerii de stiinta, Muzeul Armand Hammer de Arta, Getty Center, si turul minunat al Battleship IOWA care acum serveste ca un muzeu de istorie militara.

Disneyland, cel mai fericit loc de pe Pamant

Toata lumea a auzit de Disneyland, locul in care personajele cele mai indragite de desene animate, iau viata sub forma de mascote. Vei avea parte de tot felul de plimbari interesante, vei manca bomboane, si in general te vei distra la maxim. Vor fi cozi la care vei astepta ceva timp, insa multi uita sa mentioneze acest lucru cand vorbesc despre Disneyland.

Drumetii

LA are unele trasee montane destul de frumoase, care sunt usor de traversat, si care ofera vederi panoramice maiestuoase celor care sunt dispusi sa se angajeze intr-un pic de activitate fizica in vacanta lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *