Aceasta functie Netflix pe care o detesti va disparea

Aceasta functie Netflix pe care o detesti va disparea

Netflix are o multime de fani. Insa, exista o mica functionalitate care ne enerveaza in mod special. Din fericire, va disparea in curand.
Este vineri seara si, ai decis ca, in loc sa petreci intr-un club sa ramai acasa si sa te uiti cuminte la televizor. Ce zici de un maraton Netflix? Exista atatea noutati pe platforma in octombrie incat trebuie doar sa iti faci timp sa le urmaresti. Incepi sa te uiti spre exemplu la The Haunting of Bly Manor, serial care este in sfarsit disponibil pe Netflix insa, ca de obicei, dupa doua episoade, ti se intrerupe in mod brutal binge-watching-ul de Netflix care te intreaba daca mai esti acolo. Nu ai mai atins telecomanda de o vreme, esti mult prea concentrat in ceea ce faci. Bineinteles, telecomanda s-a ratacit pe undeva prin sufragerie si iata-te pornit in cautarea sa, tu care erai extrem de concentrat cu serialul.

Functionalitatea Netflix care va disparea
Din fericire, zilele acestei functionalitati sunt numarate. De fapt, platforma de streaming a decis sa renunte la ea, sa o elimine. Sau, mai degraba, sa o modifice. Chiar daca inca este doar in faza de test, poti vedea aparand pe ecranul tau o noua functionalitate. Nu vei mai fi intrerupt in maratonul tau de seriale. Va fi de ajuns sa activezi optiunea Play Without Asking Again. Serialul va fi astfel difuzat pana la sfarsit, fara intreruperi, pana cand tu decizi sa il opresti.

O veste buna pentru toti cei care adora sa faca binge-watching intr-un weekend si nu vor sa fie intrerupti in vreun fel. In schimb, pentru cei care adorm dupa cateva minute de la inceperea filmului sau serialului, acest lucru este putin mai problematic. Insa, cu toate noutatile aduse de platforma, cu siguranta se va rezolva si acest lucru in curand.

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns