Coronavirus: lista celor mai sigure tari din Europa in care poti calatori in aceasta vara

Coronavirus: lista celor mai sigure tari din Europa in care poti calatori in aceasta vara

Site-ul de calatorii European Best Destination a dezvaluit lista tarilor cele mai sigure pentru a calatori in aceasta vara, in contextul pandemiei cu Covid-19. Tari afectate mai putin sau masuri sanitare exceptionale luate in destinatii turistice, iata unde poti calatori fara probleme in aceasta vara.

Dupa 2 luni de izolare si mai multe faze de relaxare progresiva, viata normala isi ia incetul cu incetul cursul normal in mai multi tari europene.

Un raport al celor mai sigure tari din Europa pentru vara anului 2020.  Numeroase sunt persoanele care inca nu stiu ce vor face in aceasta vara, daca vor merge sau  nu undeva. Si daca pleaca, unde ar putea pentru a fi in siguranta si pentru a reduce la maxim riscurile ? European Best Destination a publicat un raport cu cele mai sigure tari europene de vizitat in aceasta vara.

Raportul a adunat mai multe date pentru a oferi o lista cu cele mai sigure destinatii in materie de sanatate. Factorii de care au tinut seama sunt – numarul de cazuri de contaminare in timpul varfului epidemiologic, numarul de spitale si de paturi in aceste locuri, masurile sanitare impuse precum purtarea mastii, distantarea sociala sau igiena si protocoalele sanitare impuse in restaurante, magazine, hoteluri, etc.

Raportul European Best Destination oferao lista cu 15 destinatii diferite :

Portugalia

Croatia

Romania

Georgia

Grecia

Polonia

Letonia

Finlanda

Lituania

Malta

Slovenia

Austria

Muntenegru

Este momentul ideal de a descoperi aceste destinatii europene precum Corfu, Grecia, frumuseteea peisajelor din Madeira sau Acores in Portugalia. Nu uita sa rezervi vacanta in mod inteligent tinant cont de actualul context. Trebuie sa te gandesti sa iti faci o asigurare preventiv sau sa iei in calcul anularea gratuita daca ceva se intampla si nu mai poti calatori.

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns