Iohannis: O prezenta mare la vot inseamna o Romanie fara PSD

Iohannis: O prezenta mare la vot inseamna o Romanie fara PSD

Prima zi de campanie electorala a fost un prilej ca presedintele Romaniei Klaus Iohannis sa transmita un mesaj pe pagina lui de facebook urmatorul mesaj:

„Miza alegerilor prezidentiale este foarte mare – prezenta la vot in numar mare este esentiala pentru a avea, pentru prima data în ultimii 30 de ani, o Românie fara PSD. Acest lucru ar insemna o victorie pentru normalizarea unei societati care vrea o schimbare, vrea un nou început, vrea o Romanie normala si corecta”, a declarat acesta.

Acesta a mai spus:

”Ca Presedinte, am folosit toate instrumentele democratice si constitutionale pentru a bloca PSD. Prin interventiile mele, prin implicarea voastra continua si prin votul dat pe 26 mai am reusit sa mentinem Romania pe drumul sau pro-european si democratic. Am facut impreuna primul pas al unei schimbari care trebuie sa continue. Doar prin participare majora la vot putem sa ajungem intr-o noua etapa – in care sa construim o majoritate noua, pro-europeana, care sa aduca prosperitate autentica oamenilor si cu care sa relansam Romania, cu o buna guvernare si cu o resetare a statului in ansamblu. Impreuna pentru Romania normala!”
Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns