Aceste semne ar putea indica probleme cardiace

Fii atent la aceste semne

Din nefericire, bolile cardiace afecteaza an de an un numar mare de persoane. Insa, ai stiut ca poti actiona inainte ca un lucru grav sa se intample? Unele semne sunt de luat in considerare pentru a detecta o posibila problema.

Ulceratii ale picioarelor

Daca ai ulceratii sau rani dechise la picioare ar trebui sa consulti de urgenta medicul deoarece acest lucru ar putea insemna faptul ca aorta ta este blocata.

Crampe in picioare

Daca simti in mod frecvent crampe la nivelul feselor, coapselor sau picioarelor, acest lucru ar putea indica o maladie ocluziva aorto -iliaca.
O tuse productiva

Daca elimini mucus de culoare alba sau roz, acest lucru se poate datora acumularii lichidului in plamani ceea ce este cel mai adesea un semn al unei boli cardiace.

Dureri de maxilar

Daca simti o durere neobisnuita la nivelul maxilarului, in dinti sau ceafa, acesta este un semn al faptului ca ceva nu este in regula cu inima ta.
Senzatia de picioare grele

Maladia arteriala periferica poate provoca o senzatie de greutate a picioarelor, iti poti simti picioarele grele, dureroase sau chiar slabite.

Mersul des la toaleta

Daca trebuie sa te trezesti de mai multe ori pe noapte pentru a merge la baie s-ar putea sa ai probleme cu inima.

O luare rapida in greutate

Insuficienta cardiaca poate provoca o retentie de lichide ceea ce poate duce la o luare brusca in greutate. Ai putea chiar sa iei in jur de 3 kilograme intr-o singura saptamana.

Senzatia brusca de greata

Daca simti brusc o senzatie de greata, acesta poate fi un semn al unei crize cardiace. Criza cardiaca poate avea loc chiar daca nu smti niciun fel de durere cardiaca.

Un ritm cardiac neregulat

Daca inima ta se ambaleaza fara un motiv aparent atunci aceasta situatie ar trebui sa iti dea de gandit. Mergi de urgenta la medic pentru un control.

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns