Freze electrice profesionale pentru saloane moderne de manichiuri și pedichiuri!

Freze electrice profesionale pentru saloane moderne de manichiuri și pedichiuri!

Pentru manichiuri foarte complexe și foarte frumoase, saloanele de înfrumusețare au nevoie de aparatură ultramodernă. În România exista deja magazine online care comercializează produse profesionale de cea mai bună calitate, pentru toate tipurile de saloane profesionale de manichiuri și pedichiuri.

FSM-Romania este unul dintre cei mai importanți producători și distribuitori de produse profesionale pentru manichiuri moderne. Clienții care au ales deja să colaboreze cu acest important magazin online, s-au bucurat de următoarele avantaje: gama foarte variată și bine reprezentată de produse profesionale într-un singur loc, comenzi online ușoare care pot fi chiar și în cantități mari, prețuri foarte bune, campanii frecvente de reduceri, multe categorii de produse fabricate de același producător.

Este practic un loc de unde oricând puteți comanda online orice aveți nevoie pentru salonul dumneavoastră de manichiuri și pedichiuri.

Trebuie să vă recomandăm oferta de oje semipermanente care sunt de foarte mute categorii și foarte frumoase, oferta de decoruri și tatuaje unghii, la care mai adăugăm și oferta foarte complexă de geluri pentru construcție.

Freze electrice moderne pentru saloanele de manichiuri

În oferta magazinului online FSM-România.ro veți găsi, de asemenea, foarte multe categorii de lămpi UV sau LED și foarte multe modele de freze electrice.

Freza unghii profesională 40W, 35.000 rotații- JD 500 Silver

Este un aparat modern care poate fi folosit cu succes în orice salon modern pentru îngrijirea unghiilor, precum și de către persoanele care preferă să își îngrijească singure unghiile acasă.

Vă va fi de folos pentru a elimina repede orice tip de gel, oja semipermanenta, acrilogel sau chiar și cuticule. Are un design foarte modern și un cap de blocare care funcționează într-un mod foarte simplu. Poate atinge cu ușurință chiar și 35.000 de rotații/minut. Viteza poate fi schimbată manual sau cu ajutorul pedalei, puterea motorului este de 40W. Produsul este însoțit de următoarele piese: stand pentru mâner. Cap electric, pedală pentru picior, bit diamant cuticulă și unghii, hază abrazivă pentru pedichiură și manichiură.

În momentul de față, prețul acestui produs este de doar 259 de lei.

Pentru comenzi care depășesc 250 de lei, serviciile de transport sunt complet GRATUITE.

Din această categorie vă mai recomandăm și sterilizatoarele pe bază de cuarț precum și dezinfectante profesionale care sunt folosite pentru dezinfectarea instrumentarului chirurgical, precum și pentru dezinfectarea cabinetelor medicale.

Toate produsele sunt de actualitate și oferta merită analizată periodic, pentru noutățile care apar periodic. Comenzile se fac într-un mod foarte simplu și plata se poate realiza online sau ramburs, la predarea comenzii.

Vă recomandăm acest producător și distribuitor important și pentru produsele profesionale care protejează, hrănesc și recuperează unghiile subțiri sau casante. Foarte multe produse incluse în oferta magazinului vă vor fi de folos pentru clientele care au probleme serioase cu unghiile.

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *