Zvonuri si celebritati: unde de ascunde adevarul?

Zvonuri si celebritati: unde de ascunde adevarul?

Zvonurile sunt numeroase si in randul celebritatilor intr-un ritm ametitor mai ales odata cu dezvoltarea Internetului.
Stiai ca Avril Lavigne a murit? De fapt nu, nu este adevarat, insa unele persoane chiar au crezut in acest zvon. Numeroase sunt zvonurile care circula pe Internet in legatura cu celebritatile, unele mai nebune decat altele. Citeste in continuare pentru a descoperi cele mai populare zvonuri despre celebritati.

Michael Jackson castrat

Conform unui raport aparut in anul 2016 pe Newshub, regele pop a fost supus unui tratament impotriva acneii la varsta de 12 ani. Acest tratament are drept particularitate diminuarea nivelului de testosteron nu este recomandat persoanelor cu varsta de sub 18 ani. Acest tratament se presupune ca se afla la originea presupusei sale castrari chimice.

Elvis viu

Elvis si-ar fi orchestrat propria moarte pentru a scapa de celebritate conform unui zvon aparut in urma cu multi ani si ar fi ales sa locuiasca in Argentina. Aceasta poveste a fost crezuta de un numar mare de persoane si a aparut in ziarul The Independent.

Avril Lavigne decedata

La un moment dat a aparut zvonul conform caruia Avril Lavigne a murit. Conform informatiilor aparute ij The Guardian, acest zvon a aparut dupa lansarea celui de-al doilea album, in 2004. Aceleasi zvonuri sustin ca Avril Lavigne ar avea o sosie.

Suri Cruise nu este fiica lui Tom Cruise

Numeroase sunt persoanele care considera ca fiica lui Tom Cruise si a lui Katie Holmes este de fapt a lui Chris Klein, un actor cu care Katie avea o relatie inainte de Tom Cruise. Teoria se bazeaza pe data de nastere a fetei. Se pare ca Suri nu s-a nascut pe data de 18 aprilie deoarece pentru certificatul de nastere a durat numai putin de 20 de zile pentru a fi semnat.

Bob Marley, ucis de CIA

Zvonul spune ca CIA l-ar fi otravit cu ajutorul cizmelor care ar fi continut o substanta cancerigena care l-a ucis in cele din urma pe artist.

Sursa: https://www.starsinsider.com/fr/people/234587/rumeurs-et-celebrites-ou-se-cache-la-verite

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns