Costa Titch: din ce cauza a murit rapperul?

Costa Titch: din ce cauza a murit rapperul?

Rapperul sud-african Costa Titch s-a prabusit pe scena in timpul unui concert la Johannesburg si a fost declarat ulterior mort.

O autopsie urmeaza sa stabileasca circumstantele in care a avut loc moartea brutala a rapperului Costa Titch. Starul rap sud-african in plina ascensiune a murit sambata seara dupa ce s-a prabusit de doua ori pe scena in timpul unui concert in suburbiile din Johannesburg. El a fost declarat mort cateva momente mai tarziu, dupa ce paramedicii au incercat sa il resusciteze, a precizat familia sa intr-o declaratie postata pe retelele de socializare.

“Moartea a batut in mod tragic la usa noastra. Privandu-ne de dragul nostru fiu, frate si nepot, Constantinos Tsobanoglou, pe care Africa de Sud l-a iubit si idolatrizat sub numele sau de scena Costa Titch. Cu profunda tristete trebuie sa anuntam moartea sa”, se arata in comunicatul familiei artistului.

O ancheta a fost deschisa pentru a stabili circumstantele mortii lui Costa Titch, in varsta de numai 28 de ani, a declarat politia pentru AFP a doua zi dupa decesul acestuia. O autopsie urmeaza sa fie efectuata in scurt timp. Rapperul „s-a prabusit pe scena sambata, in timp ce se afla pe scena”, a precizat politia.

Cine a fost rapperul Costa Titch?

Nascut la 26 ianuarie 1995 in Nelspruit, Africa de Sud, Costa Titch s-a facut remarcat in muzica hip-hop cu piesa sa Big Flexa. El s-a impus rapid ca una dintre fetele amapiano, un derivat al muzicii house nascut in suburbiile sud-africane, si in cele din urma si-a gasit succesul international. Cu peste 600.000 de ascultari pe platforma Spotify, Costa Titch are mai multe milioane de vizualizari pe canalul sau de YouTube.

Costa Titch, al carui nume real este Costa Tsobanoglou, este cunoscut in intreaga lume pentru piesa Big Flexa, lansata in 2022, care are peste 45 de milioane de vizualizari pe YouTube. Recent, el a realizat remixuri, inclusiv unul cu rapperul americano-senegalez Akon. Genul sau muzical: amapiano.

Este un stil de muzica house aparut in suburbiile din Africa de Sud, caracterizat printr-o combinatie de sintetizatoare, linii de bas puternice, clape de inspiratie gospel si percutie traditionala sud-africana. Nascut in cartierele din Africa de Sud, genul s-a bucurat de succes la nivel mondial in ultimii ani si este putin probabil sa se opreasca aici.

Sursa: https://www.linternaute.com/musique/biographie/2806667-mort-de-costa-titch-qui-etait-le-rappeur-decede-en-plein-concert/

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns