Mario Iorgulescu a fost scos din Romania!

Mario Iorgulescu a fost scos din Romania!

Cu toate ca medicii nu au fost de acord cu acest transfer, familia a decis ca isi vor asuma acest risc si il vor scoate pe Mario din Romania.

„In cursul diminetii de astazi (23 septembrie 2019), la cererea expresa a familiei si contrar recomandarilor medicale, pacientul Mario Iorgulescu a parasit Spitalul Elias in vederea continuarii tratamentului într-o tară din UE”. Spun reprezentatii spitalului Elias.

In noaptea de vineri spre sambata, a mai avut loc o tentativa de transfer la care intr-un final s-a renuntat. Intentia era atunci de al duce in Italia, insa acum, cand transferul a reusit, nu se stie concret unde se afla acesta.

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au preluat dosarul privind accidentul rutier provocat de Mario Iorgulescu de la Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 1, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare. Decizia a fost luata avand in vedere complexitatea cauzei.

Dosarul este in rem, iar cercetarile vizeaza infractiunile de ucidere din culpa si conducerea unui vehicul sub influența alcoolului si substantelor psihoactive.

Sursa foto: Antena3.ro

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns