Vedete care au mintit in legatura cu varsta lor

Vedete care au mintit in legatura cu varsta lor

In aparenta, unele vedete nu vor sa imbatraneasca niciodata.

Pentru a reusi in industria muzicii sau a filmului, aspectul fizic este extrem de important. Unele vedete au reusit sa isi ascunda adevarata varsta, scazand cativa ani. Iata care sunt acele vedete care au mintit in legatura cu varsta lor.

Karl Lagerfeld

Multa vreme, nimeni nu i-a cunoscut adevarata varsta. Anul nasterii lui Karl Lagerfeld a fost multa vreme un mister. Intre anii 1933-1938, Karl Lagerfeld a intretinut acest mister cu privire la exactitatea anului sau de nastere.

In realitate, nici macar creatorul nu cunostea data nasterii exacta deoarece mama sa i-a ascuns-o. In interviuri declara adesea ca s-a nascut in anul 1935.

Jennifer Lopez

Cu cativa ani in urma, J-Lo avea obiceiul sa spuna ca era nascuta cu un an sau doi ani mai tarziu decat adevaratul sau an de nastere. Doar cand iubitul sau din acea epoca, P.Diddy a fost arestat, si J-Lo a fost dusa la interogatoriu si fortata sa isi declare adevaratul an de nastere s-a descoperit ca este nascuta in anul 1969 nu in 1970 sau 1971 cum spunea.

Hilary Duff

Celebra actrita Disney a declarat ca a folosit cartea de identitate a surorii sale mai mari pentru a intra in cluburi cand era minora. Ironia sortii, cativa ani mai tarziu Hilary Duff a jucat in serialul Younger care vorbea despre tinerii care mint cu privire la varsta lor adevarata.

Eminem

In 1999, Marshall Mathers a mintit in legatura cu varsta sa in cadrul unui interviu, a spus ca avea 24 de ani in loc de 27. Oamenii au fost extrem de surprinsi sa afle ca Eminem a mintit in legatura cu varsta sa.

Mila Kunis

Actrita a mintit cu privire la varsta sa pentru a obtine un rol in That 70’s Show. Cand a participat la casting a avut doar 14 ani insa a sustinut ca are 18.

Sursa: https://www.starsinsider.com/fr/people/444963/ces-stars-qui-ont-menti-sur-leur-age

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.