Printesa Beatrice s-a casatorit in secret cu Edoardo Mapelli Mozzi

Printesa Beatrice s-a casatorit in secret cu Edoardo Mapelli Mozzi

Printesa Beatrice si Edoardo Mapellu Mozzi s-au casatorit in mare secret. Ceremonia a avut loc la All Saints Chapel iar alaturi de ei au fost 20 de invitati. Asta pentru a respecta masurile de siguranta impuse de pandemia de coronavirus. La aceasta nunta au mai participat Regina Elisabeta a II-a si Ducele de Edinburgh. Acceseaza http://www.presainblugi.com/category/social/ pentru a descoperi mai multe despre aceasta stire.

   Iata ce a declarat un apropiat

„Ei își doreau foarte mult ca Regina să vină, așa că nunta loc a avut loc înainte ca ea să plece la Balmoral și a fost o ocazie minunată. Mai mulți invitați au fost dezamăgiți pentru că nu au putut ajunge, însă motivul este de la sine înțeles. Sunt o familie normală și au făcut sacrificii ca noi toți și au așteptat cu nerăbdare să aibă parte de o ceremonie minunată.”

Palatul Buckingham a confirmat ca nunta celor doi a avut loc pe data de 17 iulie. „Ceremonia privată a Prințesei Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi a avut loc vineri, 17 iulie, la 11 dimineața la Royal Chapel of All Saints din cadrul Royal Lodge, Windsor.”

In decembrie 2019, Printesa Beatrice a fost nevoita sa iti anuleze petrecerea de logodna din cauza scandalului in care tatal ei, Printul Andrew a fost implicat. Scandalul a avut la baza legatura pe care acesta o avea cu Jeffrey Epstein si  a fost acuzat ca a facut sex cu minore.

Printesa Beatrice si Edoardo Mapellu Mozzi s-au logodit in septembrie 2019 in timpul unei vacante in Italia. Cei doi planuiau sa se casatoreasca pe data de 29 mai dar din cauza pandemiei de coronavirus au fost nevoiti sa anuleze nunta.

Dupa nunta, Beatrice va primi un nou titlu regal din partea familiei lui Edoardo care nu este doar un om de afaceri Italian este si un aristocrat. Acesta este fiul contelui Alessandro Mapelli Mozzi.

Edoardo are propria firma de consultanta din anul 2007. Acesta a mai fost casatorit inainte si are un fiu.

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns