Samsung devine campionul actualizarilor Android

Samsung devine campionul actualizarilor Android

Samsung va propune patru ani de actualizari Android, nici macar Google nu reuseste sa se descurce mai bine la acest capitol.

Telefoanele inteligente oferite de Samsung au numeroase calitati insa, in ceea ce priveste actualizarile, gigantul coreean a fost multa vreme considerat drept un elev mediocru. Insa, in ultima vreme am putut constata faptul ca Samsung a facut eforturi pentru a-si actualiza smartphone-urile mai rapid.

Recent, Samsung s-a angajat sa furnizeze trei generatii ale sistemului de exploatare Android pe unele modele. Si in cazul implementarii Android 12 gigantul coreean a fost mai rapid decat de obicei.

Cu cei patru ani de actualizari, Samsung stabileste o noua norma

In aceasta saptamana, in cadrul evenimentului Unpacked 2022, in cadrul caruia Samsung a prezentat seria Galaxy S22 precum si tabletele Samsung Galaxy Tab S8, gigantul coreean a anuntat in egala masura ca, de acum inainte, pentru unele modele, va propune actualizari pentru patru generatii.

In timp ce Apple se ocupa de aparatele sale pentru o perioada lunga de timp, de notat este faptul ca acest lucru se intampla destul de rar in cazul ecosistemului Android. De altfel, cu cei patru ani de actualizari spre versiuni noi de Android, Samsung reuseste sa se descurce mai bine ca Google. Pentru Pixel 6, Google se angajeaza sa furnizeze actualizari spre noile versiuni de Android pana in anul 2024.

Care sunt aparatele in cauza?

Aceasta actualizare va fi disponibila pentru urmatoarele aparate:

Seriile Galaxy S: Galaxy S22, S22+, S22 Ultra precum si Galaxy S21, S21+ si S21 Ultra dar si S21 FE;
Seriile Galaxy Z: Galaxy Z Fold3, Galaxy Z Flip3 precum si urmatoarele aparate din aceasta serie.
Seriile Galaxy A: unele modele de Galaxy A care vor fi lansate mai tarziu.

De aceste actualizari vor beneficia si ceasurile inteligente, nu doar telefoanele si tabletele. Spre exemplu, Galaxy Watch 4 si Galaxy Watch Classic.

Sursa: https://www.presse-citron.net/samsung-devient-le-champion-des-mises-a-jour-dandroid/

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.