Top 3 oferte la Mercedes-Benz S Class din reprezentanțele Auto Schunn

Top 3 oferte la Mercedes-Benz S Class din reprezentanțele Auto Schunn

O dată cu schimbarea de anotimp, a venit momentul să te gândești la un nou autoturism. Dacă Mercedes este brandul tău favorit, acum ai ocazia să te bucuri de noile oferte S Classe. Autovehiculele rulate sunt o soluție inspirată, atunci când vrei să beneficiezi de un preț cu adevărat competitiv. Rulajul mic, aspectul impecabil și dotările tehnice moderne sunt argumente importante în favoarea alegerii unui autovehicul second hand. Discounturile și ofertele speciale te vor ajuta să achiziționezi modelul preferat, la prețul pe care îl dorești.

La reprezentanțele AutoSchunn din Arad, Deva, Sibiu, Suceava si Timisoara te așteaptă o gamă variată de autoturisme rulate, în stare excelentă, și garanție de producător Mercedes Benz. Partener autorizat Mercedes, Auto Schunn s-a impus pe piața vânzărilor de autovehicule noi și rulate, prin seriozitate, competență și oferte excelente dedicate clienților săi.

Dacă vrei să alegi mașina favorită de la auto rulate Timisoara, ai la dispoziție mai multe modele Mercedes S Classe, care îți pot satisface dorințele.  Confortul, siguranța și motorizarea de excepție recomandă aceste modele pentru iubitorii mașinilor elegante și performante. Auto Schunn îți oferă acum trei modele diferite S Classe, la prețuri excelente.

Mercedes-Benz S 63 AMG Coupe 4Matic Carbon Exclusive Airscarf este un model premium, caracterizat de eleganță și stil, dotat cu tehnologii de ultimă generație. Acest vehicul rulat, fabricat în 2017, cu o capacitate cilindrică de 5461 cmc dezvoltă o putere de 584cp.

Rulajul de doar 5000 km îl recomandă celor care își doresc o mașină puternică și modern, la un preț accesibil. Modelul S 63 AMG are prețul de listă de 214 236 euro, iar la Autoschunn îl poți achiziționa în varianta second hand la 117.290 euro fără TVA. Silueta elegantă a acestui model este completată de performanțe tehnice deosebite, dar și dotări suplimentare de invidiat. Lumina ambientală din interior completează atmosfera creată de sistemul de climatizare automată Thermotronic și cel de sonorizare Burmester®.

Admiratorii brandului Mercedes au la dispoziție un alt vehicul rulat Mercedes-Benz S 350 d 4M L AMG Driving Plus Night View MCONTUR , cu o reducere de aproape 40.000 euro, de la prețul de listă de 130.209 euro, la doar 78.122 euro fără TVA.

Deși are un rulaj de 175.000 km, mașina se prezintă într-o stare tehnică excelentă, are un aspect elegant ca limuzină și se poate mândri cu un consum  mixt redus de combustibil de doar 5.7 l/ 100 km  Motorul Diesel al acestui model metalizat albastru profund are o capacitate cilindrică de 2925 cm, dezvoltând o putere de 285 cp. Dotările opționale pentru interior și caroseria impecabilă îți vor atrage cu siguranță atenția. Jantele  AMG din aliaj , superfinisate, de 20 de inch prezintă un design multispițe, iar interiorul din piele Nappa este completat cu ornamente din lemn de frasin negru.

Cel de-al treilea model Mercedes recomandat, pe care îl poți găsi la Auto Schunn, este Mercedes-Benz S 350 d 4M L Entertain Night View Multicontur. Această superbă mașină fabricată în 2019 are un rulaj de 34.000 km. Pachetul opțional de dotări cuprinde asistență pentru vedere nocturnă, scaune multicontur, trapă panoramică automată. Oferta Auto Schunn este de nerefuzat. Un preț de doar 61.145 euro, fără TVA, raportat la un preț de listă de 135.962 euro.

Poți opta pentru aceste modele de autovehicule din oferta de mașini second hand Arad, unde Auto Schunn îți oferă șansa de a-ți achiziționa un Mercedes pe care l-ai visat demult, la cel mai bun preț pentru autoturisme rulate. Fiecare model este selectat dintre cele mai bine întreținute autoturisme, cu rulaj redus și performanțe optime, pentru a fi exact pe gustul tău.

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns