Suplimente alimentare pentru frumusețe!

Suplimente alimentare pentru frumusețe!

Pentru frumusețea noastră există astăzi multe suplimente alimentare la care putem apela cu încredere. Mai ales dacă am trecut prin perioade grele, epuizante sau prin intervenții chirurgicale complicate care au necesitat un timp îndelungat de recuperare.

Stresul, grijile, necazurile, accidentele grave ne afectează atât starea de sănătate cât și starea psihică. Recuperarea după astfel de perioade cât și întreținerea periodică a stării de frumusețe se poate realiza cu ajutorul câtorva categorii de produse moderne. Unele persoane au apelat deja la ajutorul lor!

Aslavital Frumusețe de poveste, Zentiva

Este vorba despre un complex de vitamine, minerale și ulei de Luminița-nopții. Acest supliment alimentar contribuie la menținerea sănătății pielii, părului și a unghiilor precum și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Pentru îngrijirea pielii, uleiul de Luminița nopții este foarte benefic. Pentru mentinerea sanatatii unghiilor și a părului, zincul are efecte benefice.

Trebuie să fiți precauți și să nu asociați multe suplimente alimentare care conțin vitamina E. Există riscul de apariție a hipervitaminozei. Seleniul poate creste riscul de sângerări în timpul operațiilor și postoperator. Nu trebuie administrate cu cel puțin două săptămâni înainte de orice intervenție chirurgicală.

Vitamine Swiss Energy Beauty Complex pentru păr, unghii și piele

Sunt vitamine care se prezintă sub formă de comprimate moi. Conțin zinc, cupru, seleniu și acid folic pentru păr, unghii și piele sănătoasă și frumoasă. Este vorba despre un concept nou de vitamine care se prezintă sub forma unor drajeuri moi care au un gust bun și sunt ușor de mestecat.

Asocierea de zinc, seleniu și acid folic au drept consecință creșterea părului, recuperarea părului afectat, ars, intarirea unghiilor și menținerea sănătății pielii. Atât zincul cât și cuprul ajută foarte mult la regenerarea celulelor. Efecte foarte bune antioxidante au și Vitaminele A și C, zincul și seleniul. Acestea toate combinate pot proteja celulele într-un mod foarte eficient. Biotina este considerată chiar vitamina frumuseții.

Se recomandă administrarea a 2 comprimate pe zi din acest produs. Un flacon conține 50 de comprimate moi și costă aproximativ 98 de lei.

Supliment nutritiv, Medica Line, Aliness Revital Hair, 60 de capsule

Este vorba despre un supliment alimentar care, datorită componentelor sale, are capacitatea de a îmbunătăți starea părului și a unghiilor. Administrarea acestui supliment nutritiv întărește unghiile și le stimulează creșterea și îmbunătățește și starea pielii.

Conține o cantitate bogată de vitamine și minerale precum și extracte de plante valoroase. Cele mai importante componente sunt următoarele : biotina, fier, seleniu, vitamina E, vitamina D3, vitamina B12, vitamina B6, vitamina D3, etc.

Biotina este foarte necesară pentru funcționarea normală a sistemului nervos, la menținerea unui metabolism energetic adecvat, menține părul și pielea sănătoase. De asemenea, este responsabilă și de menținerea stării de sănătate a mucoaselor.

Seleniul este foarte bun pentru sănătatea părului, a unghiilor și ajută mult și la buna funcționare a sistemului imunitar.

IMPORTANT!! Deși sunt suplimente alimentare, vă recomandăm să consultați și părerea medicului dumneavoastră de familie înainte de a începe să le consumați. Acest lucru este bine să fie făcut mai ales de către persoanele care urmează deja un tratament medicamentos. Efectele se pot combina și pot apare probleme de sănătate neplăcute.

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns