Ioana Constantin: „Pensiile speciale sunt FURT din banii publici”

Ioana Constantin: „Pensiile speciale sunt FURT din banii publici”

PMP se implica in strangerea de semnaturi care sa ajute eliminarea pensiilor speciale aduse in parlament de catre cei de la PSD. Ioana Constantin a scris pe pagina ei de facebook despre aceasta problema, declarand:

„Romania plateste peste 7 miliarde de lei pe an pentru pensiile speciale. Acest furt din banii publici trebuie oprit! 82% dintre romani vor anularea pensiilor speciale, potrivit celei mai recente cercetari BCS. PMP are proiect de lege pentru eliminarea pensiilor speciale si a declansat o ampla campanie nationala de strangere de semnaturi. Analfabeţii economic, dirijaţi de magia powerpoint-urilor lui Valcov, vor prabuşi economia tarii si vor primi şi pensii speciale”.

Ioana Constantin a scos in evidenta de si declaratia lui Florin Iordache:

„Iordache Alta Intrebare: ‘Noi, PSD, vom sustine in continuare pensiile speciale. Nu exista niciun moment problema de incapacitate de plata’. In primele 6 luni ale anului, Romania a platit 4 miliarde de lei pensii speciale si s-a Imprumutat 2 miliarde de euro si 1,2 miliarde de dolari. Pensiile speciale sunt FURT!”

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns