Locurile in care trebuie sa mergi pentru shopping de Craciun

Locurile in care trebuie sa mergi pentru shopping de Craciun

In preajma sarbatorilor de iarna trebuie sa faci cat mai multe cumparaturi. Ai nevoie de un trag de Craciun in care sa te bucuri de festivaluri aparte si in care atmosfera care predomina sa fie una de basm.

  Iata care sunt locurile in care trebuie sa ajungi de Craciun

Londra

Londra este o destinatie perfecta de Craciun. Piata Portobello este excelenta pentru toti pasionatii de antichitati si iti ofera cele mai bune produse. In plus in mall-urile din Londra vei gasi magazine precum Top Shop sau Selfridges.

Munchen

In perioada sarbatorilor, in Munchen au loc mai multe targuri si festivaluri. Un festival este considerat a fi cel mai vechi din Europa , datand din secolul XV. De aici poti cumpara cadouri traditionale de la sculpturi din lemn si pana la obiecte din sticla lucrata manual.

Barcelona

Aici vei avea parte de un Craciun cu adevarat grandios. Festivalurile desfasurate in acest oras sunt cu adevarat spectaculoase in plus barcile ornate sunt de-a dreptul fermecatoare. Cranavalul  Celor 3 Regi este locul in care trebuie sa ajungi in aceasta perioada.

Milano

In perioada Craciunului nu trebuie sa ratezi Via Montenapoleone sau Via della Spiga unde vei gasi magazine ale designerilor celebri precum Prada dar si multi altii. In pietele mici vei putea gasi antichitati si produse specifice Craciunului.

Paris

Este o destinatie magica in care poti petrece cateva zile spectaculoase. Targurile prezente aici ofera turistilor mancaruri traditionale si posibilitatea de a patina pe gheata. In mall-urile din Paris vei gasi magazinele faimosilor designeri precum Louis Vuitton sau Chanel din care iti poti cumpara orice iti doresti.

Bruxelles

Tragurile din Bruxelles sunt ideale in perioada Craciunului. O plimbare prin Grand Place este o experienta de neuitat pentru turistii dornici de shopping. In cele mai mari targuri din Bruxelles te poti delecta cu mancaruri traditionale dar si cu faimoasele wafe belgiene, ciocolata sau bere belgiana.

Un alt targ de aici destinat iubitorilor de arta este “ Elegant Sablon”, unde vei gasi o multime de magazine de antichitati si librarii de unde iti vei putea cumpara toate produsele pe care le doresti. Click aici pentru mai multe detalii.

Berlin

In Berlin sunt prezente peste 60 de targuri in care vei gasi o multime de obiecte unice. Te asigur ca aici vei gasi cadourile perfecte pentru cei dragi si ca vei petrece cateva zile de basm. In plus te poti delecta cu mancare traditionala si conlinde specifice acestei zone.

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns