Produse utile pentru a obține manichiuri durabile!

Produse utile pentru a obține manichiuri durabile!

Felul în care arătăm contează mult mai ales pentru noi. O femeie frumoasă întotdeauna este și o femeie foarte puternică! Persoanele îngrijite sunt întotdeauna admirate și ajung repede în centrul atenției. Astăzi nu mai este nevoie de eforturi prea mari pentru a fi în ton cu moda sau pentru a avea unghii frumos și modern îngrijite.

Centrele de înfrumusețare se întrec în oferte! Mulți distribuitori importanți de produse pentru industria de înfrumusețare comercializează astăzi produse inclusiv pentru persoanele fizice care doresc și obișnuiesc să își îngrijească singure unghiile acasă.

Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră vă prezentăm câteva produse incluse în oferta unui important distribuitor produse unghii de la noi din țară. Marea majoritate a produselor profesionale și semiprofesionale distribuite de magazinul online Callipso.ro aparțin unor branduri renumite în industria de îngrijire a unghiilor. Fiind vorba doar despre produse de calitate, ele sunt utile atât saloanelor de manichiuri și pedichiuri cât și persoanelor fizice care își fac singure manichiurile acasă.

Degresant Silcare 100 ml cu pulverizator Classic

Manichiurile moderne implică produse de tip nou pentru înfrumusețarea unghiilor. Acestea sunt foarte estetice și rezistă timp mult mai îndelungat, doar dacă unghiile sunt pregătite în mod corect și dacă pentru acest lucru vor fi folosite produse de foarte bună calitate. Acest degresant reușește cu succes să degreseze foarte bine suprafața unghiilor, îndepărtând mai ales excesul de sebum. În felul acesta, straturile de adeziune care se vor aplica vor adera perfect la suprafața unghiilor dumneavoastră și manichiura va dura mai mult timp. Are și rol de dezinfectare și mai îndepărtează cu succes reziduurile rămase în urma întăririi gelului UV. Produsul este fabricat de către renumitul brand Silcare și costă doar 14 lei.

În oferta magazinului online Callipso.ro mai sunt incluse și alte tipuri de produse marca Silcare. Este vorba despre un foarte bun remover care se prezintăsub formă de flacon de 150 ml sau de flacon de 570 de ml. Vă poate fi de folos și gelul dezinfectant Silcare cu aromă de Papaya, care costă doar 15 lei în acest moment.

Ojă semipermanentă CANNI Chameleon 344

Este un alt produs interesant folositor pentru realizarea manichiurilor interesante cu efecte aparte. Oja aceasta își schimbă culoarea în funcție de temperatură: la temperaturi ridicate culoarea se deschide iar la temperaturi scăzute culoarea se închide. Produsul se va aplica la fel ca și multe alte tipuri de oje semipermanente. Citiți, însă, instrucțiunile pentru a fi siguri că respectați în mod corect toți pașii necesari pentru a avea mâini foarte frumoase. Deși este un produs de calitate marca CANNI, prețul produsului este de doar 18,90 de lei în momentul de față.

Acestea au fost doar câteva exemple de produse interesante care vă pot fi și folositoare. Oferta acestui distribuitor merită analizată și consultată în mod periodic!

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns