Patronul MLS dispus sa faca orice pentru Lionel Messi

Patronul MLS dispus sa faca orice pentru Lionel Messi

Contractul lui Lionel Messi cu PSG expira la finalul sezonului, iar viitorul sau ramane inca incert. In timp ce PSG este in discutii pentru prelungirea contractului argentinianului, patronul MLS se declara dispus sa ia masuri speciale pentru a-l atrage in SUA.

Unde va juca Lionel Messi in sezonul urmator? Aceasta intrebare nu are inca raspuns. Dar Don Garber ar dori sa-l atraga pe atacantul lui Paris Saint-Germain in liga sa. Patronul Major League Soccer din Statele Unite este dispus sa faca aranjamente speciale pentru a-l gazdui pe argentinian.

„Aveti de-a face cu cel care este poate cel mai special jucator din istoria fotbalului”, a declarat americanul pentru The Athletic. Contractul lui Lionel Messi la PSG se incheie in luna iunie. Si in timp ce la Paris se vorbeste despre o prelungire, mai multe zvonuri indica un interes din partea lui Inter Miami, club fondat de David Beckham in 2018.

Septuplul castigator al Balonului de Aur ar putea fi interesat de o ultima perioada sub soarele Floridei. Daca acest lucru s-ar putea intampla, ar fi grozav pentru MLS, ar fi grozav pentru Messi si familia sa si, ca orice altceva la noi, incercam sa profitam de fiecare oportunitate”, a declarat Garber. Nu pot da mai multe detalii decat atat pentru ca nu le avem”.

Structurarea unei afaceri care i se potriveste lui Messi

Dar pentru ca acest lucru sa se intample, clubul american ar trebui sa satisfaca pretentiile recentului campion mondial. „Ar trebui sa structuram o intelegere care sa se potriveasca lui Messi si familiei sale. In ce sens? Sincer, nu stim inca”, a declarat patronul ligii americane. Cluburile din MLS nu dispun neaparat de aceleasi resurse financiare ca Paris Saint-Germain.

Prin urmare, Don Garber este gata sa creeze un aranjament special pentru a-l atrage pe argentinian. „MLS este o entitate unica. Daca vinzi ceva ce apartine colectivului, colectivul trebuie sa aprobe acest lucru”, a spus el. Asa ca, indiferent ce decide Jorge Mas (proprietarul lui Inter Miami), cu ajutorul lui Todd Durbin (vicepresedintele executiv al MLS) sa structureze ceva, daca vom avea ocazia sa o facem, o vom face.

Sursa: https://www.leparisien.fr/sports/football/psg/psg-le-patron-de-la-mls-pret-a-tout-pour-lionel-messi-04-03-2023-OWAI4HAHDJC2ZOST5AOBENKPRI.php

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *