Moha La Squale si Roméo Elvis: Lacoste rupe colaborarea cu cei doi rapperi acuzati de agresiuni sexuale

Moha La Squale si Roméo Elvis: Lacoste rupe colaborarea cu cei doi rapperi acuzati de agresiuni sexuale

Marca Lacoste a rupt contractele cu Moha La Squale si Roméo Elvis in urma acuzatiilor de agresiune sexuala aduse acestora.

In urma cu cateva zile, aflam ca Moha La Squale si Roméo Elvis erau ambii acuzati de agresiune sexuala precum si violente si sechestrare si amenintari repetate cu moartea cel putin in cazul primului. O ancheta a fost deschisa deja in acest caz in urma celor trei plangeri depuse impotriava celor doi. Azi mai aflam ceva si anume ca marca Lacoste a decis sa ia masuri in acest caz si sa inceteze colaborarile cu acesti doi rapperi. Colaborau cu Moha La Squale si inca din anul 2018 si cu Roméo Elvis de anul trecut.

Lacoste a declarat ca marca si echipa sa este extrem de atasata unor valori precum respectul si toleranta si condamna absolut orice forma de violenta, de hartuire si de agresiune. Lacoste a tinut sa mentioneze faptul ca in ciuda acestor probleme intampinate fara voia sa, in ciuda acestor « ratati » din lumea rapului vor continua sa colaboreze cu ambasadori cu parcursuri variate in cariera condamnand in mod « sistematic orice atitudine contrarie in ceea ce priveste valorile de respect si de toleranta la care tin enorm. De la aceste acuzatii teribile impotriva lui Moha La Squale si Roméo Elvis, internautii au inceput sa ii boicoteze pe cei doi, au declarat ca asa ceva nu este posibil. Deja numerosi sunt impotriva lor si ii arata cu degetul.

Pe data de 9 septembrie, Moha La Squale a postat deja un mesaj in care isi cerea scuze pentru aceasta situatie, mesajul fiind postat pe contul sau de Instagram. Mesajul este adresat si femeii care il acuza de agresiune sexuala.

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns