Alaphilipe, Roglic, Pogacar : cateva motive de a urmari etapa cu numarul 18 a turului

Alaphilipe, Roglic, Pogacar :  cateva motive de a urmari etapa cu numarul 18 a turului

Aceasta zi de joi marcheaza ultima sansa a participantilor in timpul etapei cu numarul 18, intre Meribel si La-Roche-sur-Foron.

Dupa finalul spectaculos de la Loze, mai sus de Meribel, editia cu numarul 18 a Turului Frantei din aceasta joi va propune ultima etapa alpina (175km). Iata cateva motive bune de a urmari aceasta etapa cu numarul 18.

Roglic nu are dreptul sa se relaxeze. Ne referim aici la Primoz Roglic. Slovacul inca mai este nevoit sa isi supravegheze indeaproape mai tanarul sau compatriot Tadej Pogacar, mai ceva ca laptele pe foc. Este ajutat in aceasta misiune de o echipa robusta, Jumbo-Visma. Insa acest exercitiu este extrem de solicitant din punct de vedere psihic. Fiecare etapa, oricare ar fi profilul propus, este o veritabila incercare. Insa cert este faptul ca Roglic nu are dreptul sa se relaxeze, trebuie sa isi mentina vie atentia si concentrarea.

Pogacar a anuntat culoarea: vizeaza intotdeauna culoarea. Tadej Pogacar va intra in duel cu Primoz Roglic, slovenul se tine tare. Tot pe locul doi in clasamentul general, leaderul echipei UAE Team Emirates da asigurari ca Turul Frantei nu s-a incheiat inca. O diferenta de 57 de secinde nu este foarte mare, lucrurile se pot schimba enorm in aceasta etapa cu numarul 18. Orice se poate intampla, sa se ajunga pana la pierderea podiumului, poate chiar si sa castige, va fi o lupta extrem de frumoasa. Va fi o noua zi complicata. Pe langa maieul alb, poarta si maioul cu buline.

Ineo pentru a salva Turul Frantei personal. Echipa, privata de liderul sau, Egan Bernal, trebuie sa incerce sa isi salveze Turul. Si Richard Carapaz s-ar putea ilustra si in aceasta noua etapa.

 

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *