Meghan Markle ii cheama pe americani la vot

Meghan Markle ii cheama pe americani la vot

Ducesa de Sussex s-a alaturat feministei Gloria Steinem pentru a indemna populatia americana sa participe la vot intr-un numar cat mai mare.

Meghan Markle ia atitudine si incurajeaza americanii sa mearga la vot in noiembrie, pe doamne si domnisoare in special. Ducesa de Sussex a facut apel la mai multi cetateni americani si le-a explicat cat de important este sa voteze pentru viitorul lor si al copiilor lor. Si dupa cum a explicat si feminista Gloria Steinem, la initiativa sotiei printului Harry, cele doua au inceput sa indemne populatia sa mearga la vot.

Gloria Steinem a declarat despre Meghan Markle ca este inteligenta, autentica, amuzanta si angajata din punct de vedere politic. Si ca aceasta s-a intors acasa pentru a vota. Si, primul lucru pe care l-a facut si principalul motiv pentru care a vizitat-o pe Gloria a fost sa ii propuna sa se aseze la o masa impreuna si sa cheme oamenii la vot.

Angajata trup si suflet. De cand Meghan Markle, care nu a renuntat niciodata la cetatenia americana a renuntat la obligatiile regale, a gasit oportunitatea de a se pozitiona din punct de vedere politic, lucru care s-a accentuat in ultimele saptamani, odata cu apropierea alegerilor din noiembrie. Ducesa de Sussex a participat la un forum alaturi de Michelle Obama cu privire la importanta votului femeilor si a sugerat ca este nevoie de o schimbare la Casa Alba. A sustinut in egala masura manifestantii Black Lives Matter.

Alegerile prezidentiale in America vor avea loc pe data de 3 noiembrie si au drept principali candidati pe actualul presedinte, Donald Trump si Joe Biden din partea democratilor. Kanye West isi mentine in continuare candidatura ca si independent, chiar daca are slabe sanse sa fie ales ca presedinte al Americii.

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *