In Spania, pentru a avea acces pe unele plaje va trebui sa faci rezervare

In Spania, pentru a avea acces pe unele plaje va trebui sa faci rezervare

Pentru a evita propagarea Covid-19, unele plaje spaniole nu vor fi disponibile decat pe baza de rezervare in aceasta vara sau pe principiul « primul venit, primul servit ».

Dupa rezervarile la restaurant, urmeaza sa ne rezervam si locul pe plaja? Conform CNN, numeroase statiuni balneare spaniole ar trebui sa faca acest pas in aceasta vara pentru a mentine distantarea sociala recomandata de specialisti. Dar, pe plaja, in apa, poate fi un lucru destul de dificil. La Canet d’en Berenguer, un oras de coasta situat in partea de nord a Valenciei, doar 5000 de persoane vor putea profita de mare si de soare intr-o zi, adica doar 50% din afluenta obisnuita. Aceste locuri pe plaja vor trebui rezervate in avans prin intermediul unei aplicatii mobile.

Ca o plaja din clasa business. Diminuand numarul de persoane de pe plaja, va exista mai putin loc intre persoane pentru a se respecta distantarea sociala impusa. Antoni Corda, noul primar al orasului este cel care a facut aceste precizari importante pentru cei care isi doresc sa isi petreaca vacanta aici in aceasta vara. Acesta din urma a prevazut un buget de 50.000 de euro pentru a se asigura de faptul ca aceste masuri sunt respectate. Va fi asemenei unei plaje din clasa business. Concret, cei care vor sa se bronzeze pe aceasta plaja vor putea sa isi rezerve un loc fie dimineata, fie dupa amiaza, insa nu in ambele cazuri, cu siguranta.

La Sanxenxo, in apropiere de Vigo si la o ora distanta de granita poertugheza se va merge pe principiul « primul venit primul servit ». Cu aceste masuri, plaja ar trebuie sa fie umpluta in poroportie de 75%. In plus, daca mergi la masa, sau pleci de pe plaja iti vei pierde locul. Toaletele si dusurile vor fi dezinfectate in mod regulat.

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns