Frica pazeste bostana cu ajutorul OVB Romania sanatate

Frica pazeste bostana cu ajutorul OVB Romania sanatate

Proverbele romanesti sintetizeaza zeci de ani de experiente de viata sau chiar secole. De cate ori le spun, le aud sau le citesc, raman uimita de capacitatea de sinteza a exprimarii metaforice a acestui popor. Lectia de viata este predata in cateva cuvinte bine alese. Nu poti sa nu intelegi, fiindca parabola este evidenta.

Bostana este terenul acela plini cu pepeni pentru care proprietarul a muncit din greu: a pregatit lotul pentru cultura, apoi a semanat, a udat si a prasit plantele, le-a asigurat tot ce au avut nevoie sa se dezvolte, sa rodeasca, iar pepenii sa ajunga la maturitate.

El a muncit din greu pentru cultura de pepeni, sa aiba hrana sanatoasa, dar sa si vanda si in acest mod sa isi asigure existenta lui si a familiei sale.

Dupa atata truda, daca lasa bostana nepazita cand este coapta, risca sa piarda totul.

Altii se vor bucura de munca lui, iar el va pierde zilele in care a transpirat, sapand plantele in soarele puternic si banii investiti in seminte, in ingrasaminte, in cultura respectiva.

Ni se poate intampla si noua acelasi lucru, chiar daca nu aveam bostana?

Bostana noastra poate fi salariul bun pe care il incasam luna de luna si toti banii aceia care ni se scurg printre degete, plus sanatatea.

Parintii s-au straduit sa ne alimenteze sanatos, sa ne duca periodic la medic, sa ajungem sanatosi la maturitate.

Fie ca putem incalca aceste principii, fie ca survine un accident sau ne imbolnavim din cauza stresului, a poluarii sau a alimentatiei ne trezim ca nu mai putem munci, fara un venit si in incapacitatea de a ne bucura de viata.

Cunosc oameni care traiesc fara asigurare medicala si ma gandesc ce greu ar fi sa se imbolnaveasca!

Daca ar avea nevoie de internare in spitalele de stat, la externare ar trebui sa plateasca o gramada de bani. Lipsa unei asigurari si lipsa de prevedere a acestor oameni pun in dificultate apartinatorii.

Traim individual, desi avem familii si suntem independeni financiar, de aceea se impune sa fim prevazatori si sa facem din timp asigurari facultative cu OVB Romania sanatate.

In prezent, sunt asigurata fiindca institutia pentru care lucrez vireaza luna de luna taxele pentru mine la Casa de Asigurari de Sanatate, dar posed si o asigurare de sanatate si pensie facultativa mediate de OVB.

Mai bine sa ai doua asigurari, fiindca oportunitatile sunt mai mari in cazul acesta. Asigurarea facuta de angajator din banii castigati de mine  ofera:

-plata concediilor medicale

-internare si ingrijiri in spitalele de stat

-analizez si teste afectuate conform programarii la clinicile de stat. Asta inseamna ca in cazul imbolnavirii pot astepta si 3 luni pana la aflarea unui rezultat si inceperea medicatiei necesare si acest lucru nu este deloc in regula. Timpul de asteptare inseamna de multe ori agravarea bolii. Daca nu ma imbolnavesc, banii achitati de angajator in sistem se pierd.

Analizand comparativ asigurarea mediata de OVB, se poate observa la prima vedere ca ea vine cu urmatoarele avantaje:

-ii asigura posesorului/asiguratului un loc in clinicile particulare si efectuarea imediata a analizelor si testelor, fiindca acestea sunt mult mai dotate decat clinicile de stat.

-daca nu se imbolnaveste in perioada de derulare a contractului, asiguratul primeste toti banii investiti in sanatatea lui, plus beneficiile inapoi.

Daca in spitalele de stat sunt obligata sa impart camera cu 4-5 persoane bolnave, unele avand un comportament care lasa de dorit, in clinicile private ( mult mai elitiste), camerele sunt de doua persoane si exista si rezerve cu un pat. Atmosfera este deosebita ceea ce face mult pentru starea de spirit a bolnavului.

Nu am de gand sa critic sau sa invinovatesc sistemul medical de stat, ci sa fac o cosntatare care sa te determina sa fii prevazator. Unui medic ii revin zeci de bolnavi in sistemul de stat, pe cand la particular un medic are un numar mai mic de pacienti, de care are timp sa se ocupe cum se cuvine.

Este bine sa stii ca in cazul in care te imbolnavesti ai doua posibilitati si ca daca esti sanatos pana la pensionare, primesti inapoi o suma frumoasa de bani care va sosi cand vei avea cea mai mare nevoie de ea.

OVB este indreptatit sa medieze asigurarile romanilor, fiindca dupa cum te poti informa din articolele de pe internet si din prezentarea facuta pe site-ul firmei, a venit in Romania dupa o vechime de 50 de ani de activitate intensa la nivel international.

Succesul acestei firme in afaceri se masoara prin urmatoarele etaloane:

-milioane de clienti multumiti, numarul lor sporind de la an la an.

-100 de parteneri puternici care investesc atent si profitabil banii asiguratilor.

-numarul mare de asigurari personalizate.

Sunt peste 14 ani de cand OVB a patruns si pe piata din Romania cu aceleasi oportunitati, de aceea consider ca romanii ar trebui sa profite si sa pazeasca tot ce le apartine cu strajnicie.

O polita de asigurare OVB iti asigura cele mai bune ingrijiri si cresterea sperantei insanatosirii, in caz de imbolnavire. De asemena prin asigurarile OVB strangi bani pentru viitorul incert si vei astepta mult mai degajat ziua de maine.

Vino si tu pe site-ul OVB sa pazesti ceea ce ai mai de pret: sanatatea, viata, locuinta si sa fii sigur ca la batranete vei avea o pensie decenta, completand pensia de stat cu cea facultativa!

Ia aminte la sfaturile expertilor financiari OVB, fiindca toti clientii lor sunt multumiti de alegerea facuta si de felul in care partenerii firmei le-au administrat banii retinuti lunar pentru asigurari conform contractului!

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns