Zidane, Benzema, Messi si Courtois recompensati pentru sezonul 2019-2020

Zidane, Benzema, Messi si Courtois recompensati pentru sezonul 2019-2020

Thibaut Courtois, Karim Benzema si Zinedine Zidane au fost recompensate de catre ziarul Marca, luni. Lionel Messi a fost in egala masura recompensat.

Sezonul trecut, Real Madrid a reusit sa invinga FC Barcelona si a castigat din nou titlul de campioana Spaniei. Un bilant post-izolare aproape perfect, 10 victorii si un meci nul din 11. Echipa condusa de Zinedine Zidane s-a descurcat admirabil, in ciuda pandemiei cu coronavirus.
Trofeul Zamora i-a fost atribuit lui Thibault Courtois, 20 de goluri primite din 34 de meciuri disputate in cadrul campionatului. Este primul Zamora cu Real Madrid.

Zidane si Lopetegui, un trofeu impartit. Trofeul Alfredo di Stefano, care celebreaza cel mai bun jucator al sezonului a fost decernat lui Karim Benzema. Cu 21 de realizari in cadrul campionatului spaniol, in spatele lui Messi cu 25 de realizari, jucatorul a avut un impact deosebit in cadrul campionatului. Trofeul Miguel Munoz, pentru cel mai bun antrenor al anului 2019-20, i-a revenit lui Zinedine Zidane si Julen Lopetegui (FC Sevilia). Nativul din Marsilia a avut parte de 10 succese consecutive in Liga. Ca de obicei, Zinedine Zidane a iesit in evidenta cu echipa sa.

Messi: pandemia a schimbat fotbalul in rau. Lionel Messi a castigat trofeul Pichichi (cel mai bun golgheter) pentru a saptea oara datorita celor 25 de realizari ale sale. Numarul 10 al echipei Barca a recunoscut ca visa sa castige acest sezon din Liga cu echipa sa si a semnalat dificultatile intampinate anul acesta din cauza pandemiei cu coronavirus. Prefer sa castigam din nou Liga, ceea ce nu am reusit sezonul acesta, decat sa primesc trofelul Pichichi. Acesta va fi obiectivul meu pentru anul viitor. Acesta a completat ca este oribil sa joci fara public. Este un sentiment ciudat si urat. Sa nu vezi pe nimeni in stadion este ca si cum te-ai antrena. Pandemia a schimbat mult lumea fotbalului insa in rau.

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *