Cele mai asteptate seriale ale anului 2021

Cele mai asteptate seriale ale anului 2021

Printre serialele inedite pe care abia asteptam sa le vedem in 2021 se numara Nine Perfect Strangers si The Pursuit of Love.

Conversations With Friends (Hulu)
Dupa Normal People, difuzat in 2020, al doilea roman al autoarei irlandeze Sally Rooney va fi adaptat pe parcursul a 12 episoade. Conversations With Friends este povestea complicata dintre Frances si Bobbi, doua studente, foste amante devenite cele mai bune prietene. Daca ti-a placut Normal People, cu siguranta iti va placea si aceasta noua adaptare. Regasim aceeasi echipa de creatie. Inainte de a fi difuzat pe Hulu, va fi difuzat in Anglia pe BBC Three.

The Pursuit of Love (BBC si Amazon Prime Video)

Este serialul pe care multe persoane il asteapta cu nerabdare. Mini-serialul realizat de Emily Mortimer este o adaptare a romanului cu acelasi nume, lansat in 1945. In aristocratia britanica, doua prietene, Linda si Fanny, cauta iubirea in timp ce tara lor trece prin bulversari sociale importante.

Inventing Anna (Netflix)

Este cel mai recent film al lui Shonda Rhimes care, de altfel, a semnat un contract de exclusivitate cu Netflix. Bazat pe povestea adevarata a lui Anna Delvey (interpretata de Julia Garner), o escroaca de origine rusa care a reusit sa se dea drept o bogata mostenitoare germana la New York, incepand cu anul 2013 si arestata in cele din urma in 2017, Inventing Anna o urmareste in special pe jurnalista care a anchetat acest caz.

Nine Perfect Strangers (Hulu)

Autoarea de origine australiana, Liane Moriarty va avea dreptul la adaptarea romanului sau, Nine Perfect Strangers, lansat in 2018. La fel ca in Big Little Lies, de aceeasi autoare, rolul principal va fi interpretat de Nicole Kidman. Scenariul se concentreaza pe un grup de 9 persoane care se afla intr-o statiune termala din Australia timp de 10 ani. Secretele acestora vor fi dezvaluite, unul cate unul. Nicole Kidman o va intepreta pe Masha, directoarea statiunii.

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *