Fara Balon de Aur in 2020

Fara Balon de Aur in 2020

France Football a facut acest anunt: Fara Balon de Aur in 2020, o premiera din 1956 din cauza pandemiei de coronavirus care a dat peste cap toate competitiile sportive. Pentru prima data in istorie, acordarea Balonului de Aur este anulata, din cauza unor conditii echitabile insuficiente.

Noul coronavirus priveaza fanii de fobalului de o intalnire importanta. Balonul de Aur, cea mai prestigioasa recompensa individuala din fotbal, nu va fi atribuita in anul 2020 din cauza pandemiei cu coronavirus. Sezonul a fost dat peste cap de pandemia cu coronavirus, anuntul a fost facut de revista saptamanala France Football.

Pentru prima data din anul 1956, Balonul de Aur va face o pauza anul acesta. Nu va exista o editie 2020 deoarece, se dovedeste ca, dupa indelungi discutii si reflectii, ca nu sunt reunite toate conditiile. France Football este de parere ca un an atat de « special » cum este anul 2020 din cauza epidemiei cu coronavirus nu poate- si nu trebuie – sa fie tratat ca un an normal. Acestea sunt afirmatiile redactorului sef, Pascal Ferre, in cadrul unui comunicat oficial.

Argentinianul Lionel Messi si americanca Megan Rapinoe sunt cei care au primit acest trofeu anul trecut si, drept urmare, nu vor avea un succesor anul acesta. Trofeele Kopa, care onoreaza cel mai tanar jucator sub 21 de ani si Yachine, care recompenseaza cel mai bun portar, nu vor fi atribuite nici ele anul acesta. Pandemia cu Covid-19 a determinat toate marile campionate de fotbal sa faca o pauza timp de mai multe luni si a provocat  o amanare a Euro 2020 pentru anul 2021. Unele campionate s-au reluat cu portile inchise pentru cele din Germania, Italia, Anglia sau altele prcum Liga 1 franceza sau cvasi-totalitatea campionatelor feminine.

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns