Lacrimile lui Novak Djokovic la Belgrad

Lacrimile lui Novak Djokovic la Belgrad

Eliminat inainte de finala Adria Tour, sarbul nu si-a ascuns emotia in urma victoriei, insuficienta insa, in fata lui Alexander Zverev.

Adria Tour este un eveniment deosebit de important pentru Novak Djokovic, chiar el este cel care a inceput sa organizeze acest turneu. Astfel, duminica, in ciuda faptului ca a reusit sa il elimine pe Alexander Zverev in trei manse disputate in patru partide si nu sase

cum este cazul circuitului ATP (4-0, 1-4, 4-2), sarbul nu a reusit sa isi ascunda emotia in momentul in care a primit ovatii din partea publicului, publicul sau.

Lacrimile nu erau datorate eliminarii sale deoarece pentru a ajunge in finala, ar fi trebuit sa il bata pe german in doua seturi. Acesta a declarat la sfarsitul meciului ca lacrimile sale nu se datoreaza faptului ca a fost eliminat din cadrul turneului ci pur si simplu pentru ca a fost extrem de coplesit de emotie deoarece totul ii aminteste de copilarie. A mai declarat ca a crescut pe aceste terenuri de tenis care insemna foarte mult pentru el. A avut parte de o zi extrem de emotionanta si foarte intensa. Novak a tinut sa le multumeasca tututor celor care au fost alaturi de el in aceasta zi speciala si care au facut posibila existenta acestui turneu. Aceste persoane sunt destul de numeroase si nu ii ajunge o viata intreaga sa le multumeasca pentru eforturile depuse. Novak Djokovic si-a incheiat discursul spunand ca ii iubeste pe toti si ca le multumeste tuturor celor care au fost prezenti la meci. Un alt sarb, Filip Krajinovic, l-a sfidat pe Dominic Thiem in finala de la Belgrad. Adria Tour continua pe data de 27 si 28 iunie in Croatia.

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *