Djokovic primeste un ajutor neasteptat pentru Australian Open

Djokovic primeste un ajutor neasteptat pentru Australian Open

Dupa ce a ratat Australian Open in ianuarie anul trecut pentru ca nu a fost vaccinat impotriva Covid-19, Novak Djokovic poate vedea scenariul repetandu-se in 2023. Deocamdata, sarbul nu are garantat faptul ca va putea intra pe teritoriul australian. Tanarul de 35 de ani a primit insa un sprijin total neasteptat pentru participarea sa la turneul de Grand Slam.

In ianuarie anul trecut, Novak Djokovic nu a putut participa la Australian Open. Jucatorului sarb, nevaccinat impotriva Covid-19, i s-a interzis accesul pe teritoriul australian. Iar scenariul s-ar putea repeta pentru Australian Open 2023. Novac Djokovic este inca fidel principiilor sale si inca nu este vaccinat impotriva coronavirusului. Situatia nu pare sa se fi schimbat.

„Toata situatia s-a transformat intr-un circ”

Drept urmare, sprijinul este in crestere pentru Novak Djokovic. Chiar si Christopher Eubanks, locul 137 in lume, spera sa-l vada pe sarb la Australian Open . „ Sper ca Novak sa poata juca acest Australian Open, ma refer ca toata situatia s-a transformat intr-un circ (la inceputul anului, cu expulzarea lui Djokovic in final)…Cred ca exista multe reprosuri de facut pentru Tennis Australia si guvernul australian, care poate sa fi transmis unele informatii eronate. A venit Novak, a crezut ca va putea concura si pentru ca i s-au dat informatii gresite, a fost dat afara. Cunoastem regula conform careia, daca esti deportat, nu poti obtine o viza timp de trei ani. Intelegem toate acestea ”, a declarat el pentru Tennis Channel .

„Cred ca Novak va putea juca”

Christopher Eubanks a continuat apoi: „ Totusi, cred ca Novak poate juca, sper ca poate juca, sper sa gaseasca un compromis care sa-i permita sa participe la competitie deoarece, conform propriei sale versiuni, a incercat sa respecte regulile. care i-au fost impuse si a fost doar un incident foarte nefericit. ramane doar de vazut acum daca Novak Djokovic va avea voie sa participe la Australian Open in 2023.

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *