Djokovic primeste un ajutor neasteptat pentru Australian Open

Djokovic primeste un ajutor neasteptat pentru Australian Open

Dupa ce a ratat Australian Open in ianuarie anul trecut pentru ca nu a fost vaccinat impotriva Covid-19, Novak Djokovic poate vedea scenariul repetandu-se in 2023. Deocamdata, sarbul nu are garantat faptul ca va putea intra pe teritoriul australian. Tanarul de 35 de ani a primit insa un sprijin total neasteptat pentru participarea sa la turneul de Grand Slam.

In ianuarie anul trecut, Novak Djokovic nu a putut participa la Australian Open. Jucatorului sarb, nevaccinat impotriva Covid-19, i s-a interzis accesul pe teritoriul australian. Iar scenariul s-ar putea repeta pentru Australian Open 2023. Novac Djokovic este inca fidel principiilor sale si inca nu este vaccinat impotriva coronavirusului. Situatia nu pare sa se fi schimbat.

„Toata situatia s-a transformat intr-un circ”

Drept urmare, sprijinul este in crestere pentru Novak Djokovic. Chiar si Christopher Eubanks, locul 137 in lume, spera sa-l vada pe sarb la Australian Open . „ Sper ca Novak sa poata juca acest Australian Open, ma refer ca toata situatia s-a transformat intr-un circ (la inceputul anului, cu expulzarea lui Djokovic in final)…Cred ca exista multe reprosuri de facut pentru Tennis Australia si guvernul australian, care poate sa fi transmis unele informatii eronate. A venit Novak, a crezut ca va putea concura si pentru ca i s-au dat informatii gresite, a fost dat afara. Cunoastem regula conform careia, daca esti deportat, nu poti obtine o viza timp de trei ani. Intelegem toate acestea ”, a declarat el pentru Tennis Channel .

„Cred ca Novak va putea juca”

Christopher Eubanks a continuat apoi: „ Totusi, cred ca Novak poate juca, sper ca poate juca, sper sa gaseasca un compromis care sa-i permita sa participe la competitie deoarece, conform propriei sale versiuni, a incercat sa respecte regulile. care i-au fost impuse si a fost doar un incident foarte nefericit. ramane doar de vazut acum daca Novak Djokovic va avea voie sa participe la Australian Open in 2023.

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns