Celine Dion bolnava, sora sa face mai multe dezvaluiri cu privire la starea sa

Celine Dion bolnava, sora sa face mai multe dezvaluiri cu privire la starea sa

A trecut aproape un an de cand Celine Dion si-a pus cariera in asteptare din cauza unor probleme serioase de sanatate care o impiedica sa se intoarca pe scena. Fanii asteapta revenirea cantaretei care sufera de o boala ciudata, nedeclarata. Claudette Dion, sora ei, ia cuvantul si aduce putina lumina in ceea ce priveste starea sa de sanatate…

La sfarsitul lunii octombrie 2021, Celine Dion a socat pe toata lumea. Ea a anuntat ca trebuie sa anuleze spectacolul nou-nout pe care il pregatea in Las Vegas si a carui premiera urma sa aiba loc pe 5 noiembrie 2021. O declaratie prezenta unele probleme de sanatate. Vedeta din Quebec paraseste platourile de filmare, se desprinde de lume si nu-si mai hraneste retelele de socializare cu noutati sau postari in care vorbeste cu fanii. In urmatoarele saptamani, publicatiile sale rare sunt facute din imagini de arhiva si secvente nostalgice. Nu sunt difuzate fotografii mai recente, in timp ce Celine Dion a facut din Instagram un mediu esential pentru dezvaluirea in culisele vietii ei si pentru a mentine o legatura puternica cu fanii ei.

Pe 25 octombrie, Claudette Dion, sora ei mai mare, ia cuvantul pentru a veni cu unele vesti. In 2021, ea este cea care vorbeste deja in locul cantaretei, pentru a transmite cateva informatii despre starea ei de sanatate. Pe Showbizz.net, Claudette Dion da dovada de transparenta si nu ascunde suferinta care o afecteaza pe Celine Dion: „ E adevarat ca are spasme musculare; Am vazut-o eu insumi cu un picior rasucit ”. Claudette Dion avanseaza teorii care ar putea explica originea acestei probleme: „ Cativa oameni care o cunosc bine pe Céline pentru ca a lucrat cu ea ma intreaba adesea daca celebra panta a teatrului, la Caesars Palace [ din Las Vegas ] ,ar fi putut deranja nervii sau muschii pelvisului… ”

Sora Celinei Dion precizeaza ca este inca sub ingrijire: „ Se trateaza, primeste foarte multe masaje, profita de ele, este rasfatata ”. Cu toate acestea, vrea sa fie linistita si optimista in ceea ce priveste sanatatea si starea ei. Ea sugereaza si unele surprize foarte frumoase.

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns