De ce sa asisti la un spectacol ecvestru?

De ce sa asisti la un spectacol ecvestru?

Pasiunea se afla in stransa legatura cu forta, cu munca dar, mai ales, cu iubirea fata de ceea ce ne pasioneaza. Sa asisti la un spectacol de echitatie este o activitate care raspunde perfect la tot ceea ce cauti. Nu doar confera deosebita placere, mandrie ci constituie, in egala masura, o activitate fizica si psihologica.

Ce se intampla in timpul unui spectacol de echitatie?

Traieste o experienta magica, asista la un balet ecvestru, la unul din cele mai seducatoare spectacole la care ai asistat in viata ta. Un astfel de spectacol dureaza in general o ora-doua si constituie o excelenta modalitate de divertisment pentru intreaga familie. Uita-te cu admiratie la spectacolul oferit de cai, pe ritm de muzica.

Atunci cand mergi la un spectacol excvestru trebuie sa te astepti la culoare, la pasiune si la emotie. Artistii si caii ofera un spectacol coregrafic impecabil, care va ramane multa vreme intiparit in memorie. Admira intelegerea aproape telepatica dintre cal si calaret, in timpul acestui segment de magie ecvestra.

O sarbatoare pentru simturi

Stapanirea emotiilor: datorita emotiilor puternice si variate pe care le provoaca echitatia, aceasta reprezinta o activitate excelenta pentru a pastra controlul si pentru a ne obisnui spiritul sa le identifice.

Ajuta la dezvoltarea increderii in sine. Observand miscarile calului, se favorizeaza increderea si ne ajuta sa depasim orice problema psihologica.

Imbunatateste concentratia. Spectacolul de echitatie necesita o anumita atentie. Ceea ce favorizeaza concentratia si memoria.
Imbunatatirea perceptiei spatiale. Observand, localizarea spatiala a unei persoane se imbunatateste. Ceea ce ne permite sa stim cu mai mare usurinta unde ne aflam.

Pentru toate aceste motive si multe altele, un spectacol de echitatie este considerat o excelenta terapie de readaptare, este recomandata atat ca hobby cat si la nivel profesionist, datorita numeroaselor avantaje pe care le ofera.

Sursa: https://www.senorama.com/pourquoi-assister-a-un-spectacle-equestre/

Cauta in dictionarul https://dexonline.net/ cele mai ciudate sau grele cuvinte si vei gasi definitiile lor la un simplu click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.